Makaleler
5
Applein-M4-iPad-Pro-Modelleri-51mmye-Kadar-Ince-Peki-Baska.jpg

Bugüne kadar üretilmiş olan en ince Apple ürünleri ünvanını almaya hak kazanan en yeni M4 iPad Pro ailesinin 11 inç modeli 5,3 mm, 13 inç modeli ise sadece 5,1 mm kalınlığında. Apple bu cihazları daha ince yapabilmek için arkadan aydınlatmaya ihtiyaç duymayan ve bağımsız piksellere sahip olan Tandem (ikili) OLED teknolojisinden faydalandı. En yeni iPad…

Devamını Oku: Apple M4 iPad Pro Modelleri Bükülmeye Karşı Daha Dayanıklı
Kaynak: Techolay

Bu tablet bükme fetişini de anlamıyorum cidden. İstediği kadar sağlam olsun, bu kadar ince olan ve yüzey alanı bu kadar fazla olan herhangi bir cihazı bükebilirsin zaten. Abartıp da abanırsan her cihaz bükülür. Yine iyi bile dayanıyorlar bu incelikteki cihazlar.

Bu tablet bükme fetişini de anlamıyorum cidden. İstediği kadar sağlam olsun, bu kadar ince olan ve yüzey alanı bu kadar fazla olan herhangi bir cihazı bükebilirsin zaten. Abartıp da abanırsan her cihaz bükülür. Yine iyi bile dayanıyorlar bu incelikteki cihazlar.
İşte dayanıklı olup bükülmemesi ve bunun göz ardı edilmemesi gerekiyor. Ama Apple bu dediğimi başarmış, gerçekten o inceliğe rağmen bükülmeye dayanıklı bir tablet yapmış. Birçok video izledim, tablet bükülüyor ama sonra kendi şekline geri dönüyor. Dayanıklılık işini yapmışlar gerçekten.

Kalem ile hayvan gibi esniyor ipadler. Arkadaşımda M2'li iPad Pro vardı ve en ufak bir dokunuş da ekran içeri göçüyordu.

Ya hadi oradan. Cidden hadi oradan yani. 😂
Tableti elime aldım kullandım, bilmeden konuşup marka tapaalığı yapmanın lüzmu yok. iPad'leri çok severim fakat Apple'ın Samsung'a göre bu konuda geride kaldığı çok bâriz. Azcık donanımın olsun da karşıt argüman sunabil yani ''Cidden yani hadi oradanmış'', yetti gayri. Bilmiyorsan da salça olma.

Tableti elime aldım kullandım, bilmeden konuşup marka tapaalığı yapmanın lüzmu yok. iPad'leri çok severim fakat Apple'ın Samsung'a göre bu konuda geride kaldığı çok bâriz. Azcık donanımın olsun da karşıt argüman sunabil yani ''Cidden yani hadi oradanmış'', yetti gayri. Bilmiyorsan da salça olma.
Yahu kardeşim nasıl olur da kalemle "en ufak bir dokunuşta" tablet içeri göçer yahu? Hulk musun sen? Nasıl bir "en ufak dokunuş" yapıyor olabilirsin? Abartma yani.