Hocam arkadaş burada konu açsın bakalım, ciddiyim. Yabancı subredditlerde böyle tek bir olay görmedim.
Yabancı subredditlere çıkmana gerek yok, benim gördüğüm iPad yorumlarının çoğu bu durumda. Sen sanki çok bakmamışsın Subreddit'lere.
Yahu kardeşim nasıl olur da kalemle "en ufak bir dokunuşta" tablet içeri göçer yahu? Hulk musun sen? Nasıl bir "en ufak dokunuş" yapıyor olabilirsin? Abartma yani.
Yav her neyse, hafif basınç uygular uygulamaz yapıyor. En ufak dokunuşta, değmede yapmıyor elbette lafın gelişi o.
Hafif basınç dediğim bâya normal kullanım basıncı.

Applein-M4-iPad-Pro-Modelleri-51mmye-Kadar-Ince-Peki-Baska.jpg

Bugüne kadar üretilmiş olan en ince Apple ürünleri ünvanını almaya hak kazanan en yeni M4 iPad Pro ailesinin 11 inç modeli 5,3 mm, 13 inç modeli ise sadece 5,1 mm kalınlığında. Apple bu cihazları daha ince yapabilmek için arkadan aydınlatmaya ihtiyaç duymayan ve bağımsız piksellere sahip olan Tandem (ikili) OLED teknolojisinden faydalandı. En yeni iPad…

Devamını Oku: Apple M4 iPad Pro Modelleri Bükülmeye Karşı Daha Dayanıklı
Kaynak: Techolay

Var mıdır bükme testi yapacak arkadaşlar?

Yabancı subredditlere çıkmana gerek yok, benim gördüğüm iPad yorumlarının çoğu bu durumda. Sen sanki çok bakmamışsın Subreddit'lere.
2012'den beri iPad kullanıyorum, 4 senedir iPad subreddit'ine üyeyim ve böyle tek bir vaka görmedim. Farkındaysanız yalan söylüyorsunuz demiyorum, konu açsın biz de inceleyelim diyorum.

Var mıdır bükme testi yapacak arkadaşlar?
Var, kel kafa kralimiz yapti. Yatay bukmede korkunc derecede esnese de saglam kalirken, dikey bukmede zayif nokta olan Type-C portundan cihaz bukuluyor ve ekran catliyor. Sert bir kilifla cok bir sorun olacagini dusunmuyorum. Kilifsiz kullansaniz bile ustune oturulmadigi takdirde yuksek ihtimal sorun olmayacaktir.

(Videoda 12 inc olan varyanti kullanilmakta, belirteyim.)

Tabi tableti bu kadar ince yapmaya gerek var miydi sorusu tartismali bir konu. Yatay bukmede saglam kalsa bile videonun sonlarina dogru yatay bukmede de zayif bir noktanin aslinda olabilecegi belirtiliyor.

Son düzenleme: