TMW

Deneyimli

1748007082547.webp

Görselde görüldüğü üzere 5.000 TL sepette indirimle belirtilen fiyata düşüyor.

Apple MacBook Air M4 işlemcili, 16 GB RAM ve 512 GB SSD’li model MediaMarkt’ta 52.299 TL’den sepette 5.000 TL indirimle 47.299 TL’ye düşüyor. Yeni nesil M4 işlemci sayesinde yüksek performans ve enerji verimliliği sunarken, 16 GB RAM ve 512 GB SSD kapasitesi günlük ve profesyonel işler için fazlasıyla yeterli. İnce ve hafif yapısıyla taşınabilirliği yüksek, ayrıca pil ömrü de oldukça başarılı. Ancak fiyatı hâlâ birçok kullanıcı için yüksek sayılabilir, bağlantı noktası sayısı sınırlı. Apple ekosisteminde performans ve mobilite arayanlar için güçlü ama pahalı bir seçenek.
İyi indirim, fiyat yine de pahalı.

Son düzenleme:
Aşırı pahalı bir ürün. Günlük kullanım için satılan bir laptopa neden 50 bin lira vereyim ki? Ekosistem dışında almak için hiçbir sebep yok.

Günlük kullanmak için M4 mü alıyosun sen? :D
Günlük kullanmak için M4 almıyorum, Air satıyorlar. En son M3 Air 5-10 dakika yük altında durunca M2’ye dönüşüyordu. Fan yok bu makinelerde. Ne yapacaksın? 2 saat render mı alacaksın M4 var diye?

Notebookcheck’e göre 15inç M4 Air’da işlemci güç tüketimi 20W’dan başlayıp 9W’a kadar düşüyor soğutma olmadığından. Cinebench skoru 874’ten 776’ya düşüyor. Teste başlarken benim 8840HS’i geçiyor, testin sonunda daha kötü performans veriyor.

Yazın M2/M3 olarak kullanırsınız makineyi artık. Adana’da falan yaşıyorsanız geçmiş olsun.

Günlük kullanmak için M4 almıyorum, Air satıyorlar. En son M3 Air 5-10 dakika yük altında durunca M.2'ye dönüşüyordu. Fan yok bu makinelerde. Ne yapacaksın? 2 saat render mı alacaksın M4 var diye?

Notebookcheck'e göre 15inç M4 Air'da işlemci güç tüketimi 20W'dan başlayıp 9W'a kadar düşüyor soğutma olmadığından. Cinebench skoru 874'ten 776'ya düşüyor. Teste başlarken benim 8840HS'i geçiyor, testin sonunda daha kötü performans veriyor.

Yazın M2/M3 olarak kullanırsınız makineyi artık. Adana'da falan yaşıyorsanız geçmiş olsun.

Apple tarafından fonlanan tayfa şimdi bizi linçleyecek. Sadece çeyrek dolar daha harcayarak ısıl kapasiteyi artırabilirlerdi ama kar etmeyi seçtiler.

Günlük kullanmak için M4 almıyorum, Air satıyorlar. En son M3 Air 5-10 dakika yük altında durunca M.2'ye dönüşüyordu. Fan yok bu makinelerde. Ne yapacaksın? 2 saat render mı alacaksın M4 var diye?

Notebookcheck'e göre 15inç M4 Air'da işlemci güç tüketimi 20W'dan başlayıp 9W'a kadar düşüyor soğutma olmadığından. Cinebench skoru 874'ten 776'ya düşüyor. Teste başlarken benim 8840HS'i geçiyor, testin sonunda daha kötü performans veriyor.

Yazın M2/M3 olarak kullanırsınız makineyi artık. Adana'da falan yaşıyorsanız geçmiş olsun.

Apple tarafından fonlanan tayfa şimdi bizi linçleyecek. Sadece çeyrek dolar daha harcayarak ısıl kapasiteyi artırabilirlerdi ama kar etmeyi seçtiler.

İki mühendis konuşmuş. Apple sizi bünyesine katmak için can atıyordur bunu değerlendirin. Sen bedavaya Windows kurarken 2.5 kilo makine taşırken adam hem işletim sistemini satıyor hem ekosistemini satıyor hem de mühendisliğini satıyor. Sen burada diğer markaların yıllarca ulaşmak istediği MacBook seviyesine laf atabilecek yetkinliğe sahip değilsin. Millet M1 M2 Air ile içeriklerini üretiyordu bu modellerden önce. O kullanmadığın eline almadığın makine ne kadar güçlü farkında değilsin herhalde ki bu da komik. Ha gelip de bana Apple fanboyu yazma o cihazların henüz benzerleri üretilmeye başlanabildi.

Sen bedavaya Windows kurarken 2.5 kilo makine taşırken adam hem işletim sistemini satıyor hem ekosistemini satıyor hem de mühendisliğini satıyor. Sen burada diğer markaların yıllarca ulaşmak istediği MacBook seviyesine laf atabilecek yetkinliğe sahip değilsin. Millet M1 M2 Air ile içeriklerini üretiyordu bu modellerden önce. O kullanmadığın eline almadığın makine ne kadar güçlü farkında değilsin herhalde ki bu da komik.

O kadar iyi mühendisliği var ki 39 bin aboneli kanallar ısınma sorununa çözüm üretiyor.

"Kullanmadığın, eline almadığın." dediğin cihazın Pro sürümünü kulanmış olmam ise bence daha komik.