Apple Music, gelmiş geçmiş en iyi 100 albüm listesini yayınladı!

Dark side of the moon gibi bir efsaneyi koymamış, rock ve metal düşmanı bir liste. En azından bir Rust'in peace, random Access memories ve dsotm girmeliydi.

Yine de seçimler "o kadar da" kötü değil.

Geçiniz efenim.

Şu an populer kultur ne dinliyor adli liste daha dogrusu.

Hiphop çağı arkadaşlar. Eskisi kadar rock ve metal müzik dinleyicisi yok.

Şu an populer kultur ne dinliyor adli liste daha dogrusu.
Popüler kültür old school ne dinliyor listesi daha çok. O Abbey Road adlı çöpü koymasalar olmayacak hiç bi listeye

Tarihin en iyileri demiş, sektörlerin mimarlarından kimse yok.

Ve var, hala büyük boyutlarda rock dinleyicileri var. Tamam Rust in Peace benim elitliğim de Number of The Beast koyabilirmiş bir tane.

Ayrica gelmis gecmis yaziyor listede, simdi veya eski fark etmez koymalari lazimdi.

Tarihin en iyileri demiş, sektörlerin mimarlarından kimse yok.

Ve var, hala büyük boyutlarda rock dinleyicileri var. Tamam Rust'in peace benim elitliğim de number of the Beast koyabilirmiş bir tane.

Hadi onu gectim metal ve tonlarca muzik turunu yaratmis Black Sabbath albumu nerede? Bu nasıl liste.

İfadeler: 29
Ayrica gelmis gecmis yaziyor listede, simdi veya eski fark etmez koymalari lazimdi.

Hadi onu gectim metal ve tonlarca muzik turunu yaratmis Black Sabbath albumu nerede? Bu nasıl liste.
Hay ağzınla bin yaşa.

Nasıl yok, Nirvana aylik 33 milyon dinleyici mi ne?
Elbette cok dinleyicisi var ama Travis Scott, Future, Kendrick, Kanye ve SZA gibi isimler aylik 70 milyon dinleniyor. Hocam da dinleyici oraninin hip hop'a kaydigindan bahsetmis galiba.

Rock piyasasini takip etmiyorum bu arada, daha yuksek sayilara erisen varsa soyleyebilirsiniz

Türk yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…