• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Apple Music, gelmiş geçmiş en iyi 100 albüm listesini yayınladı!

Nirvana dedigimiz band saydiginiz cogu rapcinin ilham aldigi bir banddir. Sadece 1 bandin 33 milyon dinleyicisi varsa butun muzik turune dinleyicisi yok demek saçma.

Yahu ben de yok demedim ki. Yeni nesil daha cok hip hop dinliyor, bundan bahsettim.

Senden bahsetmiyorum zaten. Ayrica şu anki nesil sadece rap ve pop dinliyor diye butun diger turleri yok sayamazsiniz. Ozellikle de “best albums of all the times” adli bir liste de.

Black Sabbath yokken gram umursamam, ozelliklede queen ilk 10'da degilken.
Oralar çok doğru fakat, yine de düşündüğüm kadar rezalet ötesi değilmiş.

Thriller olan listede de Nevermindı o kadar çıkartmam.

Biraz daha goz gezineyim dedim Radiohead albumu falan eklemisler, harbiden biz populer kulture nasıl hitap edebiliriz adli liste.

İfadeler: 29
Dinlenmelere göre yapılmış liste. Bu listedeki sanatçılar sürekli genel müzik dünyasında gündem oluyor, haliyle müzikleri de öyle.
Yaptığı müzikler 1 saat içerisinde 10 milyon dinlenmeye ulaşıyor bu insanların.
Yapacak bir şey yok.

O zaman en cok dinlenen pop ve rap sanatcilari yapsalardi listenin ismini, ismi bastan assagiya hatali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…