Düzgün bir arayüz yokken, önerileri kötüyken hiçbir özelliği beni çekmiyor. Bir kaç ay katlanmaya çalıştım ama arayüz kesinlikle çekilmiyor.

Android'de iyi çalışıyor ama Windows'ta o kadar iyi değil haklısınız. İyi ses kalitesini dinleyebilecek olanlar alır. Ama onun dışındakiler bence YT premium daha iyi olur. Kütüphane geniş, algoritma fena değil ve normal YT'yi reklamsız izliyorsun. Fiyatı tuzlu 70 TL ödüyorum ama değiyor en azından. Bir de YT Music için tarayıcı eklentisi kurmadan ayrı uygulama yapsalar daha iyi olur.

Eğer bilgisayar senkronizasyonu olsa ya Deezer'a ya da YT Music'e geçerdim bende. Benim için aşırı önemli bir özellik.

Fiyatın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum Android Windows kullananlar için. Arayüzü berbat, Windows'ta zaten sürekli çöküyor. Öneriler Spotify kadar iyi değil. Zaten ucuz bir hoparlörüm var. ALAC bir ses kalitesinin benim için hiçbir önemi yok. Telefonda iyi müzik dinlemek istersem Deezer kullanırım en azından düzgün arayüzü olur. Ses kalitesi de aynı zaten.

Ayrıca telefonla bilgisayar arasında senkronizasyon kuramadıkları sürece hiçbir güç beni Spotify kullanmaktan alı koyamaz muhtemelen.

Harbi bunu niye hiçbir firma beceremiyor?

ALAC ses kalitesi önemli de, Apple Music müzik keşifi çok kötü. Masaüstü (Windows) uygulaması kötü. Mobil uygulama çok güzel ama kötü kötü buglar var. Arama sisteminde aradığın şeyi zor buluyorsun. Ben Spotify ve Apple ikisini bir kullanıyordum. Spotify (keşif ve üçüncü parti yazılımlar için) Apple Music (Kayıpsız ses için) şu an Apple Music iptal edeceğim ve sadece Spotify ile devam edeceğim. Bu fiyatlarda Apple Music kullanmaya değmez.

Eğer bilgisayar senkronizasyonu olsa ya Deezer'a ya da YT Music'e geçerdim bende. Benim için aşırı önemli bir özellik.

Bilgisayar senkronizasyonu için YT Music ve Deezer ikisi de iyi ancak Spotify Connect gibi telefondan şarkı değiştirme gibi şeyleri yapamıyorsun. YT Music uygulaması yok ama kötü değil bence daha iyi olmaması. Deezer bilgisayarda güzel ama mobilde çok kötü arayüz ve buglu uygulama ile kullanmayacağım bir müzik platformu. Zaten yine fiyat Spotify ile aynı Loseless (16/44 FLAC) veriyor ama yetersiz kesinlikle. Kayıplı olarak da MP3 (💀) vermesi de cabası.

Ben abonelik kullanmak yerine müzikleri veya müzik albümlerini direkt satın alıyorum. Böylece aboneliğim olmadan da dinleyebiliyorum. Cihazıma indirmeyi tercih edersem, internet olmadan da dinleyebilirim. Bence böylesi daha iyi. Keşke satın aldığım müzikleri, tıpkı satın aldığım filmleri ailemle paylaşabildiğim gibi paylaşabilseydim. Satın aldığım müzikler aile üyeleri tarafından dinlenemiyor.

Ben abonelik kullanmak yerine müzikleri veya müzik albümlerini direkt satın alıyorum. Böylece aboneliğim olmadan da dinleyebiliyorum. Cihazıma indirmeyi tercih edersem, internet olmadan da dinleyebilirim. Bence böylesi daha iyi. Keşke satın aldığım müzikleri, tıpkı satın aldığım filmleri ailemle paylaşabildiğim gibi paylaşabilseydim. Satın aldığım müzikler aile üyeleri tarafından dinlenemiyor.

Qobuz :kalpligöz::kalpligöz: