Apple sonunda 3. parti uygulama mağazalarına izin vermeye başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    apple uygulama
S23 ile iPhone 13 arasında bunu karşılaştırdık. Sizin abarttığınız kadar kalite kaybı yoktu. Ben sizlere bunları anlatmaktan bıktığım için artık tartışmaya girmiyorum. Yoruldum.

O zaman tartışmaya girmeyin. Bu kadar basit. İyi günler. Mutlu sabahlar.

O zaman tartışmaya girmeyin. Bu kadar basit. İyi günler. Mutlu sabahlar.

Android cihaz ile profesyonel fotoğraf makineleri ile çektiği fotoğraf ve videoları Instagram'a yayınlayan bir akrabam var hocam, IPhone'a göre kalite kaybı ya yok ya da fark edilmiyor.

Boşa çabalamayın. Apple kullanıcısının rasyonel olmayan fikirleri değişmez. Değişseydi 5-10 yıl önce piyasada denenmiş ögeleri, biz yaptık diye pazarlayamazlardı.

Başlık clickbait olmuş bir tık çünkü bu tarz uygulamaların uygulandığı ülkeler 1 elin parmağını geçmiyor.

iOS'un tek sorunu buydu, bu yüzden daha çok Android tercih ediyordum. Artık iOS'cuyum

Kötü oldu bu artık Apple alınmaz.
Yani şu yazılanlar şaşırtmıyor.
Bir zamanlar sanki kendi markanızmış gibi fanboyluğunu yapıp savunduğunuz, daha mantıklı telefonları örnek gösterdiğimizde (bütçe konusunda) bize fanboy dediğiniz markayı şu an fırsatını bulmuşsunuz ilgi çekmek için yeni gelen bir özelliği yüzünden gömüyorsunuz.
Bilmiyorum artık ironi mi yapıyorsunuz ama bana pek öyle gelmedi hiç bir markanın fanboyu olmadım olmam da, olduğum zaman da o bana özgü bir şey insanlara ilahlaştırmam.
Bence siz de denemelisiniz Yanlış bilgi verip fanboyu olduğum markayı insanlara paso övmek yerine ben bunun tam tersini yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…