S23 ile iPhone 13 arasında bunu karşılaştırdık. Sizin abarttığınız kadar kalite kaybı yoktu. Ben sizlere bunları anlatmaktan bıktığım için artık tartışmaya girmiyorum. Yoruldum.
O zaman sen de kafana göre bilgi verme, Samsung gidip anlaşmadı mı Instagram'la? S21'den beri böyle bir sorun yok Samsung bazında. Çoğu amiral gemisinde sorun yok. Niye Apple zorunluluk oluyor sosyal medya için?
Android cihaz ile profesyonel fotoğraf makineleri ile çektiği fotoğraf ve videoları Instagram'a yayınlayan bir akrabam var hocam, IPhone'a göre kalite kaybı ya yok ya da fark edilmiyor.
Boşa çabalamayın. Apple kullanıcısının rasyonel olmayan fikirleri değişmez. Değişseydi 5-10 yıl önce piyasada denenmiş ögeleri, biz yaptık diye pazarlayamazlardı.
Yani şu yazılanlar şaşırtmıyor.
Bir zamanlar sanki kendi markanızmış gibi fanboyluğunu yapıp savunduğunuz, daha mantıklı telefonları örnek gösterdiğimizde (bütçe konusunda) bize fanboy dediğiniz markayı şu an fırsatını bulmuşsunuz ilgi çekmek için yeni gelen bir özelliği yüzünden gömüyorsunuz.
Bilmiyorum artık ironi mi yapıyorsunuz ama bana pek öyle gelmedi hiç bir markanın fanboyu olmadım olmam da, olduğum zaman da o bana özgü bir şey insanlara ilahlaştırmam.
Bence siz de denemelisiniz Yanlış bilgi verip fanboyu olduğum markayı insanlara paso övmek yerine ben bunun tam tersini yapardım.