Öğrenci gelişim raporu nedir yahu? Bu çocuklar hasta veya sporcu insanlarda mı "gelişim raporu" veriliyor. Teknolojik yolculuğumuz kısmı ne alaka? Okulda çocuk mu geliştirilir? Çocuk yetiştirilir. Böyle bir saçmalık olamaz. Atatürk'ün yer verilmemesi 10 kat ayrı bir saçmalık. Andımız gitti umarım karnemizde gitmez.

Son düzenleme:
Tepkilerin odağında ise, 1. ve 2. sınıflara verilen bu belgede ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmemesi bulunuyor. Eğitimciler ve veliler, aynı eğitim kademesinde farklı simgesel uygulamaların kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Türk gencinin aklından Atatürk'ü kazımaya ne kadar uğraşsalar da vatanperver Kemalist nesli karşılarında intikamcı bir şekilde bulacaklar. Yusuf tekin, ya tekinsiz işler yapmazsın ya da fermanını Türk milleti imzalar.

Kaynak:

Sosyal medyayı adım adım yasaklıyorlar, yurt dışı alışverişlerini tamamen kapadılar, özgürlüğümüzü yavaş yavaş elimizden alıyorlar, tarihimizi yavaş yavaş siliyorlar.
Acilen bir şeyler yapmalıyız.

Sosyal medyayı adım adım yasaklıyorlar, yurt dışı alışverişlerini tamamen kapadılar, özgürlüğümüzü yavaş yavaş elimizden alıyorlar, tarihimizi yavaş yavaş siliyorlar.
Acilen bir şeyler yapmalıyız.
Herkes ipin inceldiği yerden kopacağı günü bekliyor. Ekonomi siyaseti yapmaktan vatanın manevi değerlerini halka unutturma görevi gören partilere kulak vermeme de öğrenilmeli. Birikmiş bir nefret var o açığa çıktığı zaman kurtuluruz gibime geliyor.

Herkes ipin inceldiği yerden kopacağı günü bekliyor. Ekonomi siyaseti yapmaktan vatanın manevi değerlerini halka unutturma görevi gören partilere kulak vermeme de öğrenilmeli. Birikmiş bir nefret var o açığa çıktığı zaman kurtuluruz gibime geliyor.

Koptuğu gün çok geç olabilir. Şeriat gelecek ve bir anda yollarda Ak'li kişiler görebiliriz. İpin koptuğu gün Türkiye şuna dönebilir. Şaka yapmıyorum.

Koptuğu gün çok geç olabilir. Şeriat gelecek ve bir anda yollarda Ak'li kişiler görebiliriz. İpin koptuğu gün Türkiye şuna dönebilir. Şaka yapmıyorum.

Dönüştürmeye çalışsalar da nafile zira ülkenin temeli kanla atıldı ona dokunmaya cesaretleri yok ama halkın er ya da geç tepki göstermesi elzem.