Büyük ihtimalle ayar olacak gelecek tamamen üçüncü partiye izin vermek zaten.Kolayca anlışlıkla bir tuşa basarak virüs bulaşmasından bahsettim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bir tek ben mi son dönemde Apple ürünlerine Avrupa'dan çok müdahale geldiğini düşünüyorum?
- Makaleler
- 4
Oyle zaten Avrupa Birligi bazi zorunluluklar koydu son zamanda ve Apple daha cok etkilendi bundan.Bir tek ben mi son dönemde Apple ürünlerine Avrupa'dan çok müdahale geldiğini düşünüyorum?
Tasarımcılık yolunda
Yetkin
- Makaleler
- 2
Zaten hiçbir zaman alınır olmadı ki.
dotsh
Üstün
Parası olan alsın.
Tasarımcılık yolunda
Yetkin
- Makaleler
- 2
Daha iyi seçenekler varken bana saçma ve alt insansı geliyor. Hiç bilgisi olmadan öylesine alıp geçenlere sözüm yok.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha iyi seçenekler var derken o biraz öznel bir yargı hocam. Hangi alanda kullanacağınıza göre değişir.Daha iyi seçenekler varken bana saçma ve alt insansı geliyor. Hiç bilgisi olmadan öylesine alıp geçenlere sözüm yok.
Parayla alakası yok, normalde Samsung Apple'dan daha pahalı, Samsung Türkiye için özel fiyat politikası uyguluyor.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Nasıl yani şimdi Samsung normalde 70k'dan fazla mı? Bir Samsung'a kim o kadar verir ki?Parayla alakası yok, normalde Samsung Apple'dan daha pahalı, Samsung Türkiye için özel fiyat politikası uyguluyor.
Nasıl yani şimdi Samsung normalde 70K'den fazla mı? Bir Samsung'a kim o kadar verir ki?
S24 Ultra için verilir, 15 Pro Max yerine bile tercih edilebilir.