Apple sonunda 3. parti uygulama mağazalarına izin vermeye başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    apple uygulama
3.parti yazılım yüklememek gibi bir seçeneğin zaten var? Kendin internetten bulup indirip kurmadığın sürece kendi kendine ışınlanmaz ki cihazına?
3.Parti yazılım yükleyebilme yeteneği kernel seviyesinde büyük bir güncelleme ve birçok güvenlik açığına neden olabileceği düşünülüyor. Senin onu kapatıp açıyor olman seni korumuyor.

Yani Apple Dayı Avrupa Birliğinde savunma yaparken öyle demişti, ama sallamadı amcalar....

Oyle zaten Avrupa Birligi bazi zorunluluklar koydu son zamanda ve Apple daha cok etkilendi bundan.
Aslında Apple ile sorunları yok. Çevre kirliliği vs. sebeplerle Type-C kullanımı zorunluydu haliyle hala telefonlarında kullanmadıkları için bu olay onları vurdu. Aynı şey öbür olaylar için de geçerli. Yani bazılarının dediği gibi AB Android üreticilerine çalışmıyor. Her şeyi gıdım gıdım verdiği için böyle oluyor. Halbuki ilk Type-C kullanan markalardan biri. Mesela Samsung ve Google'ın 7 sene OS sözü yine AB'nin bunu zorunlu tutma gibi planlarının olmasındanmış.

S23 ile iPhone 13 arasında bunu karşılaştırdık. Sizin abarttığınız kadar kalite kaybı yoktu. Ben sizlere bunları anlatmaktan bıktığım için artık tartışmaya girmiyorum. Yoruldum.
Ben gireyim yerinize.

@dotsh attığım haberleri eğer okuyabilirseniz okuyun. Burada yanlış bilgi yaymanın lüzumu yok.

3. parti lisanssız uygulama desteği gelmediği sürece iOS benim için en kötü sistemdir.

Cidden Apple'dan nefret eden biri olarak elimdeki en büyük koz buydu
Hocam apk gibi destek yok. Sadece diğer mağazalar açıldı.

Apple'ın böyle konularda kırıldığını görmek güzel. Bugün avrupada olur yarın tüm dünyada yavaş yavaş. Yok öyle benim mağzamda düdüğümü öttürürüm diye. O düdüğü tıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…