Makaleler
1
Yer
Almanya
4K Samsung Tizen bir televizyona sahibim, arayüzü hoşuma gitmiyor ve kasma sorunları yaşıyorum bazen. Market olarka da çok dar bir alana sahip, PlayStation üzerinde de istediğim medya özellikleri olmadığı için bir appletv almayı planlıyorum sizce ne kadar mantıklı satın almak?

TV henüz 1 senelik ama Tizen çok kötü bir arayüz ve performansı berbat.

Bence alınmamalı çünkü Apple TV çoğu uygulamayı desteklemiyor. Mi Stick veya Mi Box alabilirsin. Hem de bir tane klavyeli mouse alarak (televizyon için) daha iyi bir deneyim yaşarsın. (Android uygulamaları da dahil ama bir Android telefon lazım)

Apple TV, eğer evinde bir Apple ekosistemin varsa mantıklı ve keyifli bir seçenek olabilir ama öbür türlü Android TV Box daha çok işini görecektir diye düşünüyorum. Hem daha da ekonomik olur.

Apple TV'nin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim: Apple TV'deki filmlerin fiyatlarıyla Google Play'dekiler arasında uçurum var. Apple daha ucuz. Sırf bu sebeple bile Apple TV alabilirsiniz.

iPhone kullanıyorsan çok güzel ikili oluyorlar. Ben şahsen Google Chromecast kullanıyorum ve pişmanım. Dümdüz kasıyor. Özellikle uygulamalarda anormal boyutlarda kasıyor. Birkaç ay içerisinde bir Apple TV alacağım. Televizyon gibi büyük bir panelde; kasma, donma, vb. olumsuz durumlar yaşamak istemiyorum.

4K Samsung Tizen bir televizyona sahibim, arayüzü hoşuma gitmiyor ve kasma sorunları yaşıyorum bazen. Market olarka da çok dar bir alana sahip, PlayStation üzerinde de istediğim medya özellikleri olmadığı için bir appletv almayı planlıyorum sizce ne kadar mantıklı satın almak?

TV henüz 1 senelik ama Tizen çok kötü bir arayüz ve performansı berbat.

Mantıksız Android TV box alabilirsiniz daha iyi performans daha ucuz.