Saat, telefon, MacBook vb. gibi tüm Apple ürünlerini almak mantıklı mı? Veya bir kısmını. Yapan vardır. Tabii biz yapamayız: Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Samsung ekosistemi daha iyi bence. Hem de daha uygun fiyatlarla bu ekosisteme sahip olabiliyorsun. Tek sorun MacBook gibi bir bilgisayara sahip olamiyorsun. Cunku Türkiye'de Samsung Galaxy book laptoplar satilmiyor.
Satildigini biliyorum fakat garantisi yok. Bence alinmaz.Satılıyor hocam ama diğer laptoplar daha mantıklıdır muhtemelen. Çünkü başkaları getirip satıyor.
Param olsa Samsung Galaxy Tab alacağım.Samsung ekosistemi daha iyi bence. Hem de daha uygun fiyatlarla bu ekosisteme sahip olabiliyorsun. Tek sorun MacBook gibi bir bilgisayara sahip olamiyorsun. Cunku Türkiye'de Samsung Galaxy Book laptoplar satilmiyor.
Guzel tercih. Ben 2 yildir S9+ kullaniyorum ve memnunum.
Eskiden çok mantikliydi ve rakipsizdi ama Huawei ile gerçekten rekabet oluştu şuan Xiaomi bile ekosistem olarak iyi gibi.Saat, telefon, MacBook vb. gibi tüm Apple ürünlerini almak mantıklı mı? Veya bir kısmını. Yapan vardır. Tabii biz yapamayız: Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Eskiden çok mantikliydi ve rakipsizdi ama Huawei ile gerçekten rekabet oluştu şu an Xiaomi bile ekosistem olarak iyi gibi.
Bence mantıklı.