Apple uygulamaları Windows'a geliyor!

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Apple uygulamarı Windows cihazlara geliyormuş. Şu anlık Apple Music, Apple TV ve Apple Devices uygulamaları gelecek. Bu sayede de Windows kullanıcıları bu 3 uygulama üzerinden iPhone deneyimi yaşayabilecek.

Benim yorumum;
Bana göre Apple bir yandan kendi sonunu oynarken bir yandan da kitle büyütüyor. (Sonu gelmeyecek o mecaz anlamda.) Daha yeni iPhone cihazlara dışarıdan uygulama yükleme özelliği getirdi, şimdi de bunu. Artık iPhone'nin diğer cihazlara göre olan farkları kapanmaya başlandı. Bir yandan da bu uygulamalarının Windows'a gelecek olması iPhone almayanların da iPhone'nun belli özelliklerini kullanabileceği anlamına geliyor. Şu anda az uygulama gelmiş olabilir ama ileride bu sayının artacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de mantıklı, Apple ekosistemini tam kuramayanlar veya çokca Apple ürünü kullanan mevcut.

Güzel, Apple TV'yi kullanırım.

Bu arada iPhone dışarıdan uygulama yükleme desteği tamamen saçmalıkla geldi. Bu video çok güzel anlatıyor.

Apple TV ve Apple Music'den başlaması mantıklı olmuş. Bu şekilde sistemlerine abone çekmeyi amaçlıyorlar muhtemelen. Nedense bazı özellikleri yalnızca yine Apple cihazlarda kullandırtacakmış gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…