Apple vs Samsung

• Apple

Oy: 26 34,2%
  • Samsung

Oy: 50 65,8%

• Oy verenlerin toplamı
    76
Her açıdan Android almak daha iyi zaten. iPhone alinacaksa dusuk butcede iPhone SE alinabilir. Dusuk bütçe dedigimiz de 21k, o fiyata cok daha iyi Android'ler alinir.
İllaki iOS olacaksa olabilir ama 25K LCD panel 60Hz ekran sunan bir cihaza verilir mi, orası tartışılır.

Samsung'cuyuz hocam, ille de Samsung olacak. F/P olarak
Bu sene A55 modeline metal çerçeve eklemişler, çerçevenin alt kısmını tutuşu ve kavramayı kolaylaştırması için basık tutarak ses ve güç kapatma tuşlarını bulunduran kısıma da yükseltmişler.
Exynoss CPU ile beraber Xclipse GPU da olmalıydı.

Bakalım fiyat/performans dengesini koruyabilecekler mi artık? 😀

@ZCPS21, muhtemelen F/P olmayı koruyacaktır çünkü son cihazları, iPhone ile yarışıyor. Çoğu kullanıcının Samsung tercih etme sebebi de bu. Bunu bozacaklarını sanmıyorum. Millet iPhone döner.

@ZCPS21, muhtemelen F/P olmayı koruyacaktır çünkü son cihazları, iPhone ile yarışıyor. Çoğu kullanıcının Samsung tercih etme sebebi de bu. Bunu bozacaklarını sanmıyorum. Millet iPhone döner.
iPhone telefon değil marka ve imaj satıyor ülkemizde, her şekilde satışları devam eder.

A54 cihazının fiyatı uygun değildi geçtiğimiz sene, yakında satılacak A55 modelinin fiyatını merak ediyorum, tasarımı ilgi çekici.

@ZCPS21, dediğiniz gibi marka ve imaj satıyor da aklı başında olan belli bir kesim var ve Samsung'un F/P olduğunun farkında. Onlar da Samsung tercih ediyor.

iPhone cihazlardan nefret ediyorum. Kesinlikle Samsung. 15 Pro Max ve S24 Ultra yan yana koysanız üstüne para veririm yine de S24 Ultra alirim. iPhone kadar kısıtlayıcı bir telefon görmedim. Android telefonumda her istediğimi yapabiliyorum. Geliştirici olarak işime daha çok yarıyor. Normal kullanıcı gözünden bakarsak iPhone daha iyi konumdadır. Bizim gibi uçmalı kaçmalı şeyler yapmıyorlar sonuçta.