Destek Ekibi
Resmî Hesap
- Makaleler
- 1
İlk başlarda MacBook kilidini otomatik açan Apple Watch, artık kilidi açmıyor. Acaba Beta sürüm yüklediğim için mi?
Çok teşekkürler hocam, elim terliyken veya yemek yerken vs. TouchID basmak istemiyordum. Sayende saatim kilidi açıyor direkt ve kullandığım saat Apple Watch 3 GPS modeli, baya eski olmasına rağmen bu özelliği desteklemesi de mutlu etti beni. İyi formlar herkese!Toouch ID ve Parola altındaki "Uygulamalarınızın ve Mac'inizin kilidini açmak için Apple Watch'u kullanın." ayarını devreye almanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 77492
Hocam işte Apple kullanıcı kimliğiniz ile macOS, iPad ve iOS verileriniz entegre olur. Örnek olarak mesela macOS'te okuduğunuz bir kitabı, iPad'de yatakta okumaya devam edersiniz.Çok teşekkürler hocam, elim terliyken veya yemek yerken vs. TouchID basmak istemiyordum. Sayende saatim kilidi açıyor direkt ve kullandığım saat Apple Watch 3 GPS modeli, baya eski olmasına rağmen bu özelliği desteklemesi de mutlu etti beni. İyi formlar herkese!
@10732 Hocam özellik var ise bunun gibi bir sürü önerin yawApple ekosistemine tam olarak 1 ay oldu gireli. Eskiden sadece iPhone kullanıcısıydım, sonra saat ve mac e geçiş yaptım. Airpods kaldı ancak o çok pahalı
![]()
Sanırım Mustafaydı adı sanırım veya Muhammet Sözen gibi Apple kölesi olucam kesinlikle. Çok iyimişHocam işte Apple kullanıcı kimliğiniz ile macOS, iPad ve iOS verileriniz entegre olur. Örnek olarak mesela macOS'te okuduğunuz bir kitabı, iPad'de yatakta okumaya devam edersiniz.
Yolda diyelim iOS'tan bir liste yaptınız, macOS'ten listeye kolayca erişirsiniz.
Ya da film izlerken iPad'de kaldığınız yerden devam edersiniz falan.
Böyle ufak, büyük çok özellik var, birini illaki biri kullanır. Windows'u sallayın geçin bu yönden.
Al sana bonus bir şey; Microsoft office uygulamalarının macOS'teki tasarımı, Windows'takine bin basar.