İnceleme Apple Watch Series 9 41 mm alüminyum kasa

Tüm ekosisteme sahibim ama Apple'ın en sevdiğim ürünleri giyilebilir olanları. Apple Watch, AirPods vs...

Ben de çok seviyorum saatlerini. AirPods'lar bana hiç rahat gelmiyor. Daha doğrusu hiçbir kulak içi kulaklık bana rahat gelmiyor. Üstünde kulağı tutan bir kanca yoksa hepsi kulağımdan düşüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan var mı peki hocam? 112'ye bilgi veren? Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bu sistem yok.
Bilemiyorum ama acil durum kişilerini araması, otomatik olarak konum göndermesi de büyük olay. Bu sayede hayatı kurtulan epey kişi vardı hatta Apple sırf buna yönelik bir reklam yayınlamıştı. Apple Watch sağlık bildirimleriyle sağlık sorunlarının farkında olan insanlar falan da vardı reklamda.

Reklamı buldum:

@Hans @1589

Benim için AOD çok önemli olduğu için SE modeller pek hoşuma gitmedi. Mecbur 2. el 6-7 bakacağım.
Ben yerinizde olsam 7’ye bakardım. 7. Seride ekranlar yana doğru genişletildi daha geniş bir ekran var üstünde.

Ben yerinizde olsam 7'ye bakardım. 7. seride ekranlar yana doğru genişletildi daha geniş bir ekran var üstünde.

Benim anlamadığım şu: Her modele aynı şarj süresi veriyorlar bildiğim kadarıyla kağıt üstünde öyle, ama bu sonuç olarak eski seri değil mi Apple Watch 5 ile 7 nasıl aynı şarj süresi sunuyor acaba. Öneriniz için teşekkürler bilmiyordum bunu.

Ben de çok seviyorum saatlerini. AirPods'lar bana hiç rahat gelmiyor. Daha doğrusu hiçbir kulak içi kulaklık bana rahat gelmiyor. Üstünde kulağı tutan bir kanca yoksa hepsi kulağımdan düşüyorlar.
AirPods'lara kulaklık süngeri takmayı dene. Hem kulaklığın basları güçleniyor hem de düşmesi epey zorlaşıyor.

AirPods'lara kulaklık süngeri takmayı dene. Hem kulaklığın basları güçleniyor hem de düşmesi epey zorlaşıyor.
Nasıl oluyor o hocam? Neyle?

Demekki bir yandan çipi güçlendirip bir yandan bataryayı güçlendiriyorlar. Veya yeni çipler bir önceki nesile göre daha verimliyse eşitliyor olabilir.

Güzel alet gerçekten. Bende alırken Huawei Watch GT3 Pro Titanium ile bunun arasında kalmıştım. Sensör ve gövde kalitesinden dolayı Huawei'i tercih ettim . Batarya yaklaşık 1 hafta gidiyor.

Güzel alet gerçekten. Bende alırken Huawei Watch GT3 Pro Titanium ile bunun arasında kalmıştım. Sensör ve gövde kalitesinden dolayı Huawei'i tercih ettim . Batarya yaklaşık 1 hafta gidiyor.

Açıkçası aynı modele Teknosa'da göz attım ancak benlik bir saat değil. Pil ömründen dolayı çok aklımda kaldı ama sonradan Apple Watch almamın daha iyi olacağını düşündüm. Çok kaba duruyor ve benim bileğim çok ince. Ama birçok açıdan iyi olabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası aynı modele Teknosa'da göz attım ancak benlik bir saat değil. Pil ömründen dolayı çok aklımda kaldı ama sonradan Apple Watch almamın daha iyi olacağını düşündüm.

Doğrudur hocam. Siz zaten sanırım Apple marka cihaz kullanıyorsunuz, sizin için Apple Watch daha mantıklı olur. Bense Android kullanıyorum.

Bende sizin gibi Watch 9'u da inceledim ancak kare gövde ve Huawei'den sonraki Alüminyum gövde hoşuma gitmedi.

@5659 Bu arada pilinin 1 hafta gitmesi çok büyük bir nimet. Sebebi Apple Watch’ın ileride pil sağlığı çokça düşeceği için 18 saat zaten az bir süre, bu süre çok daha fazla düşecek ve gün içinde belkide kullanılamayacak hale gelecek. Birde çok sıkı kullanacağınızı düşünün, çile. Huawei GT 3 Pro’nun pil sağlığı düşse bile pilini değiştirmeye o kadar gerek yok çünkü zaten 1 hafta dayanan saat 5 yıl sonra belki de 2 güne düşer bu süre.

Apple cihaz kullanıyorum fakat ileride android geçersem benim için sorun olacak Apple kullanmakta da yeniyim bu arada. 2 hafta mı ne önce iPhone kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…