Geçen Cumartesi aldım hocam daha.
Şu WatchsApp’i kurmayı başarsam daha iyi bir saat olacak ama.![]()
Ben de pazartesi almıştım
Geçen Cumartesi aldım hocam daha.
Şu WatchsApp’i kurmayı başarsam daha iyi bir saat olacak ama.![]()
Ben de pazartesi almıştımWatchsApp’ı telefonunuza da yüklediniz mi? Telefona da yüklemeniz gerekiyor.
Yükledim ama QR kod çıkması gereken yerde sadece yükleme ekranı var. Wi-Fi olan bir yere geçince bir daha denerim artık diye düşünüyorum.
Hocam yurt dışı fiyatları bilmiyorum. Ben olsam almışken yurt dışından anca paslanmaz Çelik olan modeli alırdım. 17K’lık fiyat için değer mi pek bilemedim.O sırada benim şarjı bir ay giden Haylou saat.
@1589 Hocam saati yurtdışından almayı düşünüyorum bir süre sonra. Sizce yurtdışından daha mı mantıklı olur?
Böyle kalıyor.
Hemen hemen Türkiye fiyatı ile aynı fiyata geliyor hocam. Gün içinde akıllı saatin özelliklerini çok çok fazla kullanıyorum. Şu anda Xiaomi model bir saat kullanıyorum ve memnun değilim. Aktif olarak koşu yapıyorum, basketbol oynuyorum, fitness ile ilgileniyorum. Sürekli spor ve sağlık verilerini takip ediyorum. Sene sonuna doğru iPhone'a geçeceğim yanında ise bir Watch alma fikrim var hocam. Sizce gerçekten değer mi? Yoksa Amazfit gibi markalar mi daha mantıklı olur? Bir saate 14-15K vermek pek mantıklı gelmiyor bana.Hocam yurt dışı fiyatları bilmiyorum. Ben olsam almışken yurt dışından anca paslanmaz Çelik olan modeli alırdım. 17K’lık fiyat için değer mi pek bilemedim.
Bu arada finlandiyalı bir arkadaşıma sordum oradaki fiyatları:
Eki Görüntüle 35014
Eki Görüntüle 35015
Aynı sorun bende de oluyor bazen. Digital Crown’a iki kez basıp arkadaki uygulamaları kapatmayı unutmuyorsunuz değil mi?
Aynı sorun bende de oluyor bazen. Digital Crown’a iki kez basıp arkadaki uygulamaları kapatmayı unutmuyorsunuz değil mi?
Ben kapatsam bile olabiliyor, bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Neden olduğunu çözebilmiş değilim, diğer WatchTube gibi uygulamalar ne durumda?
Öncelikle söylemeliyim ki Amazfit ve Xiaomi gibi saatler de oldukça doğru ölçümler yapabiliyor. Örneğin ben daha önce Xiaomi mi band 6 kullandım. Bilekliğin uyku, aktivite, kalp ritmi ve diğer verileri oldukça iyiydi. 7-8 günlük giden şarjı da beni hiç üzmüyordu. Düşük bütçeli bir bileklik olmasına rağmen fiyatına göre çok iyi ölçümler yapabiliyordu. (Adım sayacı hariç)Hemen hemen Türkiye fiyatı ile aynı fiyata geliyor hocam. Gün içinde akıllı saatin özelliklerini çok çok fazla kullanıyorum. Şu anda Xiaomi model bir saat kullanıyorum ve memnun değilim. Aktif olarak koşu yapıyorum, basketbol oynuyorum, fitness ile ilgileniyorum. Sürekli spor ve sağlık verilerini takip ediyorum. Sene sonuna doğru iPhone'a geçeceğim yanında ise bir Watch alma fikrim var hocam. Sizce gerçekten değer mi? Yoksa Amazfit gibi markalar mi daha mantıklı olur? Bir saate 14-15K vermek pek mantıklı gelmiyor bana.