İnceleme Apple Watch Series 9 41 mm alüminyum kasa

Extrem tasarruf yapanlar 12 - 13 günü gördüklerini iddia ediyorlar, bilmiyorum. Sanırım Apple'ın da tek kusuru bu. Aynı şekilde Samsung'larda da pil ömrü çok düşük.

Şöyle. Bu ipucunu iPhonedo kanalından öğrenmiştim. Kulaklığa çığır atlattı.

Eki Görüntüle 34960

Eski iPhonedo kanalı takipçisiyim. Küçükken iPhone 5S kutu açılımı videosu izlediğim bile var Teknolojide en cahil zamanlarım
Attığınız şey iyi hoş ama kulak deliği küçük biri için çile olmaz mı

Son düzenleyen: Moderatör:

Maalesef saati her gün şarj etmek külfet gibi geliyor ama bir Apple köleboyu olduğum için gülü seven dikenine katlanır diyorum. Bir uygulama indirmeye kalktığımda ya da biraz fazla ekranını açık tuttuğumda su gibi içiyor.

Apple cihaz kullanıyorum fakat ileride Android geçersem benim için sorun olacak

Bir şey olmaz. Apple ürünü çok fazla değer kaybetmez.

Ama düşüyor demedin mi?

Hocam bir efsaneye göre Apple fanboyları her yeni model çıktığında mağazalara akın edip ayin yapıyorlarmış, doğru mu?

Bir şey olmaz. Apple ürünü çok fazla değer kaybetmez.

Olay o değil de, Android'e geçersem kullanamayacağım. Satmak istemiyorum

Ama düşüyor demedin mi?

Sanırım kulak şeklime hiçbiri olmuyor.

Hocam bir efsaneye göre Apple fanboyları her yeni model çıktığında mağazalara akın edip ayin yapıyorlarmış, doğru mu?

Apple Store'ların teknik servis bölümü var ya. Heh işte onun içinde alt kata açılan ve sadece fanboyların girebildiği gizli bir kapı var. Bunu kimseye söyleme ama...

Sonunda uğraşılmis bir yazi, eline sağlık. Ben iPhone kullanmadigim ve bence f/p olmadigi icin Apple Watch almazdım ama saate kotu demek cok büyük antilik olur, kesinlikle çok güzel saatler.

45mm gerçekten iyi, ama silikon kordon çok kötü. Takarken o arayı bulamamak çok kötü oluyor. Bende sözde SE 2 alıcaktım ama Series 9 aldım, cidden pişman etmiyor, pil de bir günü götürüyor. Güzel inceleme olmuş.

Teşekkür ederim hocam. Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Sonunda uğraşılmis bir yazi, eline sağlık. Ben iPhone kullanmadigim ve bence f/p olmadigi icin Apple Watch almazdım ama saate kotu demek cok büyük antilik olur, kesinlikle çok güzel saatler.
Galaxy Watch ve Huawei’nin saatlerine baktım, F/P açısından Huawei’nin saati çok güzeldi ancak kasası çok kalın ve kaba geldi. Daha önce de Casio’nun mekanik saatini kullandığımdan kabalıktan kurtulmak istiyordum. Bu yüzden Apple Watch benim için iyi bir tercih oldu.

İfadeler: 442

Geçen Cumartesi aldım hocam daha.

Şu WatchsApp’i kurmayı başarsam daha iyi bir saat olacak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…