Apple, Yeni iPad Pro’da Artık Tek Arka Kamera Kullanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 798

Diğerlerine çok fazla laf etmiyorum ama ekrana en iyisi demen tamamen yalan ve bunu kanıtlarla destekleyemezsin bile, al bir tane süper AMOLED - dynamic AMOLED ismini değiştir en iyisi diye pazarla tabii yersen.

Diğerlerine çok fazla laf etmiyorum ama ekrana en iyisi demen tamamen yalan ve bunu kanıtlarla destekleyemezsin bile, al bir tane süper AMOLED - dynamic AMOLED ismini değiştir en iyisi diye pazarla tabii yersen.
Yeni iPad’lerde bulunan Tandem OLED teknolojisi daha farklı.

Altı üstü parlaklık arttırıp adını değiştirmişler kalite farkı var mı? Sanmıyorum.
Ah be kardeşim, ah be kardeşim. Apple söz konusu olunca neden “altı üstü” ile başlayan cümleler kuruyorsunuz? Adamlar mis gibi bir ekran yapmış işte. Ne yapsınlar daha? Hologram mı çıksın istiyorsunuz ekrandan anlamıyorum ki…

Böyle diyerek en iyisi olduğunu kanitlamiyorsun, en iyisi demezsen sorun olmaz zaten.

Böyle diyerek en iyisi olduğunu kanitlamiyorsun, en iyisi demezsen sorun olmaz zaten.
Bir mobil cihazda yer alan en iyi ekran, fikrimi değiştirmedim. Apple’ın retina ekranları zaten en iyisiydi. Bundan önce Liquid retina adını verdikleri ekranları bir üst seviyeye taşıdılar artık. Üstelik iPad Pro’ların ekranları 120 Hz. Artık parlaklığı da daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…