HDDKullanıyorum
Üstün
Feda olsun. Oh, ne iyi yaptılar. Almaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar.![]()
Yani objektif ve empati kurarak bile düşünmeyi denesem mantıklı gelmiyor neyse iyi kullanımlar dilerim.
Feda olsun. Oh, ne iyi yaptılar. Almaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar.![]()
Tek kameralı iPad kullanmak bana çok mantıklı geliyor. Teşekkür ederim.Yani objektif ve empati kurarak bile düşünmeyi denesem mantıklı gelmiyor neyse iyi kullanımlar dilerim.
Bunu gerçekten mi soruyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun?
Gerçekse eğer cevabı şu;
- Cihaz büyüdü. Pil büyüdü anlamına gelir bu.
- Ultra retina xdr geldi. Şu an mobil cihazlarda var olan en iyi ekran.
- M4, yürüyen uçak.
- Apple Pencil Pro. Sadece yeni cihazlarda kullanılabiliyor, bu da ona uygun bir donanım eklendiği anlamına gelir.
- Mikrofonları gelişti.
- Wi-Fi 6e.
- Ekran parlaklığı niti çok daha yüksek.
Yeni iPad’lerde bulunan Tandem OLED teknolojisi daha farklı.Diğerlerine çok fazla laf etmiyorum ama ekrana en iyisi demen tamamen yalan ve bunu kanıtlarla destekleyemezsin bile, al bir tane süper AMOLED - dynamic AMOLED ismini değiştir en iyisi diye pazarla tabii yersen.
Yeni IPad'lerde bulunan tandem OLED teknolojisi daha farklı.
Ah be kardeşim, ah be kardeşim. Apple söz konusu olunca neden “altı üstü” ile başlayan cümleler kuruyorsunuz? Adamlar mis gibi bir ekran yapmış işte. Ne yapsınlar daha? Hologram mı çıksın istiyorsunuz ekrandan anlamıyorum ki…Altı üstü parlaklık arttırıp adını değiştirmişler kalite farkı var mı? Sanmıyorum.
Hay ağzına sağlık ya…Tablette iki tane kameraya zerre gerek olduğunu düşünmüyorum zaten. Ekran ve kamerayı beraber görmek isteyen amiral telefon alsın.
Ah be kardeşim, ah be kardeşim. Apple söz konusu olunca neden “altı üstü” ile başlayan cümleler kuruyorsunuz? Adamlar mis gibi bir ekran yapmış işte. Ne yapsınlar daha? Hologram mı çıksın istiyorsunuz ekrandan anlamıyorum ki…
Bir mobil cihazda yer alan en iyi ekran, fikrimi değiştirmedim. Apple’ın retina ekranları zaten en iyisiydi. Bundan önce Liquid retina adını verdikleri ekranları bir üst seviyeye taşıdılar artık. Üstelik iPad Pro’ların ekranları 120 Hz. Artık parlaklığı da daha iyi.Böyle diyerek en iyisi olduğunu kanitlamiyorsun, en iyisi demezsen sorun olmaz zaten.