Kullandığınız cihaz ile bahsi geçen telefonu önüme koyun, yazilimi bos ver donanım üzerinde 1-0 yazsin yine Ultra'yi seçerim. Abartmanin anlamı yok, a serisi falan desen anlarım da 26U'dan bahsediyoruz. One UI + 26u yazilim olarak SE'in gerisinde nasıl kalsın Allah aşkına
.
O sırada 2023'ten beri S23 FE'yi 120Hz takir takir kullanan ben...
Hem de oyle saydığın gibi surfing, murfing degil. Fotoğraf çekiyorum, işliyorum, editliyorum, kameradan fotoğraf aktarıyorum, fotoğraf bile stackliyorum. Kronik olarak ısınma var, buna rağmen yavaşlamadı. Batarya ve ısınma şikayetlerim forumda var, bunlar bilinen kronikler fakat Apple cihazlarin üçte bir fiyatına satılan "budget" bir s serisi olmasına ragmen hala akıyor. Güncellemeleri duzenli yapiyorum. Bu cihaz böyleyse Ultra nasıldir hayal bile edemiyorum. Orta ya da giriş seviyesi bir cihazdan bahsetmiyoruz, eski Android'ler yok artik, 7 sene güncelleme veriliyorsa 7 seneyi de hakkıyla çıkartır. Apple daha klavye, kayar panel özelleştirmelerine destek vermiyor. Bu telefonda ben şu an Samsung'un özelleştirme uygulamalari ile her seyi özelleştirdim, ekran widget dolu, ellemedigim bir şey yok.
Bana diyorsunuz ki her şey donanım değil, peki o iOS yazilimi daha ses, kayar panel, klavye ozellestirmesi vermiyorken ben bu hapishane gibi sistemi kullansam ne keyif alacağım. Iste bu yüzden renkler ve zevkler diyoruz ama iddia ettiğiniz şeyler de asırlık yalan vallahi eskidigi falan yok yeni s serilerinin.