4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 4 Mart 2024 #31 Physic dedi: Öyle kolay değil o isler. Apple ile anlaşmaları var çoğunun. iPhone gibi büyük bir pazardan çekilmek hiç de kolay değil. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle sonu öyle olacak. Fazla inatlaşıyor firma son zamanlarda.
Physic dedi: Öyle kolay değil o isler. Apple ile anlaşmaları var çoğunun. iPhone gibi büyük bir pazardan çekilmek hiç de kolay değil. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle sonu öyle olacak. Fazla inatlaşıyor firma son zamanlarda.
terimist Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 157 Beğeniler 73 Yer New York 4 Mart 2024 #32 Microsoft'a da ceza kesin böyle şey mi var o zaman şu Windows 11 ile Edge kullanmıyorum diye bir oturma organıma sokmadıkları kaldı?
Microsoft'a da ceza kesin böyle şey mi var o zaman şu Windows 11 ile Edge kullanmıyorum diye bir oturma organıma sokmadıkları kaldı?
8 80 Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.103 4 Mart 2024 #33 Apple bunun hakkında açıklama yapmış. The App Store, Spotify, and Europe’s thriving digital music market Today, the European Commission announced a decision about the App Store and competition in the digital music market. www.apple.com
Apple bunun hakkında açıklama yapmış. The App Store, Spotify, and Europe’s thriving digital music market Today, the European Commission announced a decision about the App Store and competition in the digital music market. www.apple.com
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 4 Mart 2024 #34 Aynen birader öyle zannediyorum. Hatta geri çekilince uygulama ppsi gidiyor. İsmi de Apple Store uygulaması oluyor.
Aynen birader öyle zannediyorum. Hatta geri çekilince uygulama ppsi gidiyor. İsmi de Apple Store uygulaması oluyor.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 4 Mart 2024 #35 409 dedi: Aynen birader öyle zannediyorum. Hatta geri çekilince uygulama ppsi gidiyor. Genişletmek için tıkla...
409 dedi: Aynen birader öyle zannediyorum. Hatta geri çekilince uygulama ppsi gidiyor. Genişletmek için tıkla...
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 4 Mart 2024 #36 80 dedi: Apple bunun hakkında açıklama yapmış. The App Store, Spotify, and Europe’s thriving digital music market Today, the European Commission announced a decision about the App Store and competition in the digital music market. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Mesajımı raporladım moderatörlerin bunu da eklemesi için. Teşekkürler.
80 dedi: Apple bunun hakkında açıklama yapmış. The App Store, Spotify, and Europe’s thriving digital music market Today, the European Commission announced a decision about the App Store and competition in the digital music market. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Mesajımı raporladım moderatörlerin bunu da eklemesi için. Teşekkürler.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.107 Çözümler 31 Beğeniler 2.849 Yer İstanbul 4 Mart 2024 #37 Herkes pastadan parça koparma derdinde. Bir Apple, bir de Microsoft. Ceza ödeye ödeye deli oldu adamlar.
Herkes pastadan parça koparma derdinde. Bir Apple, bir de Microsoft. Ceza ödeye ödeye deli oldu adamlar.