Avrupa birliğine girmek faydalı olur ama nasıl ve ne konumda gireceğimiz önemli. Potansiyel asker olarak görüldüğümüz için giriyorsak kalsın gerek yok. Bu konuda Cumhurbaşkanı umarım iyi bir adım atar (eğer böyle bir durum gerçekleşecekse tabii).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de istemiyorum. Eskiden istiyordum. Ama meğer AB + ABD pislik yuvasıymış. Bkz: Epstein, Diddy falan.

Kore'de falan hiç böyle şeyler yok. Hem bizi seviyorlar.

Bütün devlet adamları pislik yuvası bana göre. Kore'de de vardır illa. Benim istememe nedenim daha farklı.

Avrupa'nın cazibesi kaldı mı? Pek sanmıyorum. Başta Almanya olmak üzere hepsi kaynaklarını askeriyeye ayırmak zorunda kalacak açıklamaları da bunu gösteriyor. Biz niye milletin savunmasını yapalım zaten yıllardır yapıyoruz. İçeride beslediğimiz mülteciler fazlasıyla yetiyor. AB'nin bu saatten sonra bize bir faydası olmaz. Vize serbestisi alıp konuyu kapatmak lazım da o da zor zaten.. Kimse boşa hayal kurmasın

Avrupa'nın cazibesi kaldı mı? Pek sanmıyorum. Başta Almanya olmak üzere hepsi kaynaklarını askeriyeye ayırmak zorunda kalacak açıklamaları da bunu gösteriyor. Biz niye milletin savunmasını yapalım zaten yıllardır yapıyoruz. İçeride beslediğimiz mülteciler fazlasıyla yetiyor. Ab'nin bu saatten sonra bize bir faydası olmaz. Vize serbestisi alıp konuyu kapatmak lazım da o da zor zaten. Kimse boşa hayal kurmasın.

Türk'leri (bizi) sevmezler ama bir yerleri sıkışınca yardım isterler "sözde" bizi severler. Bu hükumet bunu yemesin artık.

EU bizim isimize gelmez. Askeri bir bariyer olarak gordukleri icin yakinlasmaya basladilar Rusya'ya karsi. Kaldi ki artik demode bir olusum. Caga ayak uyduramiyorlar, hala sacma sapan regulasyonlarin pesindeler. ABD ve Cin teknolojide ucarken bunlar plastik kapak derdindeler. Zaten Ingiltere yok, EU demek Almanya demek su an. Biz Nato'nun en guclu ikinci ordusuyuz. Bunlara korumacilik yapmaya gerek yok.