Makaleler
5
Applein-iPhone-17-‘Hayran-Birakan-Etkinligi-Her-Cihazda-Canli-Nasil.png

Apple’ın iPhone 17 “Awe Dropping” etkinliği kapıda. Açılış konuşması 9 Eylül 2025 Salı günü yapılacak. Canlı yayını Türkiye saatiyle 20.00’de izleyebilirsiniz. Şirketin yeni iPhone 17 ailesinin yanı sıra Apple Watch ve yeni AirPods’u tanıtması bekleniyor. M5 iPad Pro sürprizi ve sadece yeni iPhone’lara özel Apple Intelligence yenilikleri de konuşulanlar arasında. İşte etkinliği farklı cihazlardan izlemek…

Devamını Oku: Apple’ın iPhone 17 “Awe Dropping” Etkinliği Nasıl İzlenir?
Kaynak: Techolay

En çok 17 pro ve 17 pro max'taki sürdürülebilir performans derecesini merak ediyorum. Titanyumdan aluminyuma dönüyorlar ve artık aluminyum daha çok alanı kaplıyor. Yani ısı iletkenliği çok daha fazla olan bir madde kullanılması ısının yayılması ve tek bir yerde yoğun olarak kalmamasına katkı sağlıyor. En büyük gelişme ise, vapor chamber gibi duruyor. Bence Performans artısı yüzde 15 civarlarında olacak. Tükettiği watt bir miktar düşecek, çok düşeceğini sanmıyorum. Isı dağılımı önceki seriye göre daha iyi derecede olacak. Düz seri her zamanki gibi böyle olacak.
1757359593257.webp

En çok 17 Pro ve 17 Pro Max'taki sürdürülebilir performans derecesini merak ediyorum. Titanyumdan aluminyuma dönüyorlar ve artık aluminyum daha çok alanı kaplıyor. Yani ısı iletkenliği çok daha fazla olan bir madde kullanılması ısının yayılması ve tek bir yerde yoğun olarak kalmamasına katkı sağlıyor. En büyük gelişme ise, Vapor chamber gibi duruyor. Bence performans artısı yüzde 15 civarlarında olacak. Tükettiği watt bir miktar düşecek, çok düşeceğini sanmıyorum. Isı dağılımı önceki seriye göre daha iyi derecede olacak. Düz seri her zamanki gibi böyle olacak.Eki Görüntüle 183356

Düz seri 120 Hz aldı yeterli :D
Çıktığı gibi forumda konusunu açarım, bakarız Apple resmi olarak nasıl tanıttı. Pro'lar uzun zaman sonra tasarımsal bir değişikliğe gitti.