Göz ağrısı problemlerini tüm gün değil de kısa bir süre sonra yaşadığını iddia eden bile görmüştüm.Tüm gün kullanmadım. Ben şarjı azaldığında kullanmayı bırakıyorum. Zaten 2 saat civarı bir süre gidiyor. Benim göz çevremde ve alnımda çok kızarıklık yapıyor mecburen sıkı kullanmam gerekiyor kaymasın diye, kayınca görüntü kalitesi düşüyor çünkü tam oturması gerekiyor. Taktığında gözüne göre ayarlıyor zaten cihazı tam oturtuyor ama burun çevremi biraz sıkıyor burnum büyük biraz benim.
Mide bulantısı falan yaşamadım ama. Bütün gün takan kişinin yaşaması normal geldi ama. Göz ağrısı da şöyle, dünyayı sanal olarak gördüğün için kameralardan, gözünle gördüğün kadar net değil etraf. Evet, çok net ama gerçek gibi değil, hafif bir gren mevcut. Bu sebeple 2 saat sonunda cihazı çıkardığında bi afallama oluyor gözde. Bu durum tüm VR gözlüklerde söz konusu ama. Hatta Meta Quest 3 görüntü kalitesi çok daha kötü Apple’a göre. Onda daha fazla yaşanıyor. Vision Pro yine iyi.
Gözünün dibinde bir ekran olduğu için bir ağrı olur illaki normaldir evet ancak bazı kişiler bu ağrının normal durmadığını söylüyorlar.