Zaten iki mimari de 10. nesil Intel işlemciler kategorisine giriyor, ben de 10. neslin üstündekiler desteklenmiyor dedim.Ice Lake ve Comet Lake iGPU'larinin destegi var ki Ice Lake MacBook'larda var zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Uzerindekini okumamamisim kusurma bakma.Zaten iki mimari de 10. nesil Intel işlemciler kategorisine giriyor, ben de 10. neslin üstündekiler desteklenmiyor dedim.
- Makaleler
- 4
Diger konuya gelecek olursam Hackintosh amacli laptop ariyor iseniz, is daha komplike bu yuzden topluluk uzerinde basarili ve tamamen calisan kurulumlari inceleyin, isin sadece ana donanim kismina bakarsaniz ufak tefek detaylarda uyum sorunu yasayabilirsiniz.
Ornek olarak tarko'nun MagicBook X15'i olabilir 2.elde 9000-10000 civarina bulunabiliyor.
techolay.net
Ornek olarak tarko'nun MagicBook X15'i olabilir 2.elde 9000-10000 civarina bulunabiliyor.
Rehber: Honor MagicBook X15 ile macOS kurulumu
Selamlar, bu makalemde sizlere Honor MagicBook X15 ile nasıl macOS kurabileceğinizi anlatacağım. Halihazırda OpenCore önyükleyici tabanlı EFI dosyası da paylaşacağım için kesinlikle zorlanmayacaksınız. Cihaz haricinde benzer veya aynı donanıma sahip arkadaşlar da EFI ile deneme yapabilir. Pek...
- Makaleler
- 25
Uyumsuz laptop veya unofficial sekilde laptoplara para verip bu topa girmeyin. Paraniz ile rezil olursunuz. Elde halihazirda cihaz vardir, denemeler yapilir orasi ayri. Destegin gelip gelmeyecegi belli degil, stabilite ve calismayan ozellikler, guncel surume gecmeden once gelistiriciyi beklemek gibi gibi… Yuki dogru soyluyor, 10.nesil cihazlara az miktarda harcama yaparak her ozelligi ile daha rahat kullanabilirsiniz.
hayzenberg
Uzman
Anladım hocam, ikinici el bir 10.nesil laptop bakayım en iyisi.Uyumsuz laptop veya unofficial sekilde laptoplara para verip bu topa girmeyin. Paraniz ile rezil olursunuz. Elde halihazirda cihaz vardir, denemeler yapilir orasi ayri. Destegin gelip gelmeyecegi belli degil, stabilite ve calismayan ozellikler, guncel surume gecmeden once gelistiriciyi beklemek gibi gibi… Yuki dogru soyluyor, 10.nesil cihazlara az miktarda harcama yaparak her ozelligi ile daha rahat kullanabilirsiniz.