Arabanın vitesi nasıl geçiyor elim az alışsın diye oynadım ama sorun oluşturur mu? Araba çalışmıyor sadece radyo açık.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Vites değiştiriyorken debriyaja basıyorsanız sorun olmaz.
- Makaleler
- 4
Sonuna kadar basmak lazım. Sonuna kadar basmakta zorlanıyor veya tam emin değilseniz koltuk ayarınız yanlıştır, her pedala rahatça ve sonuna kadar basabilmelisiniz.Hocam debriyaja basmanın bir seviyesi var mı? Sonuna kadar basmaya çalıştım da.
Sonuna kadar basmak lazım. Sonuna kadar basmakta zorlanıyor veya tam emin değilseniz koltuk ayarınız yanlıştır, her pedala rahatça ve sonuna kadar basabilmelisiniz.
Basabildigim kadar bastım sonda tıkandı zaten.
- Makaleler
- 4
Ayağınız sonuna kadar gittiyse sorun olmaz.
Teşekkür ederim.
high hopes
Uzman
Sert geçişler ve sürekli yapılmadığı sürece hiçbir sorun yaşanmaz. Yok debriyaja basarsan bi'şey olmaz yok efendim baskı balata ölür cart curt, boş hikayeler. :)
Araba durmuş haldeyken şanzıman ve motor arasında bir bağ kalmıyor yani baskı balata boşta kalıyor ve debriyaj kullanmaya da gerek kalmıyor.
Araba durmuş haldeyken şanzıman ve motor arasında bir bağ kalmıyor yani baskı balata boşta kalıyor ve debriyaj kullanmaya da gerek kalmıyor.