Detaylar
Kim cevapladı?Sağolun hocam etiketlerimBenide etiketlersin hocam bir sonrakinde bakarım nasıl olmuş diye. İyi şanslar.![]()
OIS kamera yanımda olunca harbiden öyle çekiyorum hocam şimdiki kamerada EIS bile yok ölüm sessizliğinde video çekmeye çalışıyoruz
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Hocam, keşke sabit durmayıp kenara yani farklı açılara doğru devam edebilseydiniz. İllaki gördüğümüz profesyonel editlerden yapabilmek için sabitleyici tarzında bir şey gerekebilir. Ama edit programında bunlar yine bir şekilde halledilirdi, eğer bu işlerden anlıyorsanız tabii. Onun dışında yapmak istediğinizi az çok anladım, yapa yapa gelişirsiniz.
Evet hocam daha hareketli daha fazla sahne koyup çekebilirim.Recep hocamın da dediği çok bekliyorsun sahnelerde. 2 sahne yerine 4-5 sahne olabilir, araba giderkende video çekilip koyulabilir.
Onun dışında Gayyışşş Corolla
Corolla bir aşktır
Şöyle bir gimball olsaydı mükemmel çekimler yapardım hocam ileride gimball alıp daha iyi videolar çekmeyi düşünüyorum.Hocam, keşke sabit durmayıp kenara yani farklı açılara doğru devam edebilseydiniz. İllaki gördüğümüz profesyonel editlerden yapabilmek için sabitleyici tarzında bir şey gerekebilir. Ama edit programında bunlar yine bir şekilde halledilirdi, eğer bu işlerden anlıyorsanız tabii. Onun dışında yapmak istediğinizi az çok anladım, yapa yapa gelişirsiniz.