Eve geçtiğinizde detayları verirsiniz.

Yine de yukarıda söylediklerim hala geçerli. Üstelik davalı/dahili davalı pozisyonundaymışsınız. Davacı taraf ve varsa vekili (muhtemelen avukatı vardır.) Yeteri kadar iyi ilgilenemiyor olabilir davayla.

Tensip zaptı hazırlandı.
Paylı mülkiyet dava türü.
82 kişi :D

Tensip zaptı hazırlandı.
Paylı mülkiyet dava türü.
82 kişi :D
Muhtemelen sadece e-Devlet üzerinden bakıp bunları söylüyorsunuz. Genel olarak tensip zaptı ya dava ilk açıldığında düzenlenir ya da örneğin dava biter, karara itiraz edilir, karar bozulur ve bozmadan sonra yeniden yargılama yapılırken düzenlenir.

Bu yüzden e-Devlet üzerinden dosyanın hangi aşamada olduğu anlaşılmaz. UYAP üzerinden dosyayı kontrol etmek her zaman daha sağlıklıdır. Ancak bence yormayın kendinizi.

Netice itibariyle 82 kişinin olduğu bir davanın bu kadar sürmesi aslında kulağa normal geliyor. :) Sabredin, bir gün bitecek o dava. ;)

@Şişman Adam, girdimde kafam çok basmadı vallahi:D . Bu ayın 23'ünde duruşma var diyor, onu anladım sadece.

Netice itibarıyla 82 kişinin olduğu bir davanın bu kadar sürmesi aslında kulağa normal geliyor. :) Sabredin, bir gün bitecek o dava. ;)

Umarım bitene kadar biz bitmeyiz de. :D

Screenshot_20260606_232541_Chrome.webp

En son davalılar tebliğ edildi yazıyor.

Bize bilgilendirme kağıdı gelmişti o sanırım.

@Şişman Adam, girdimde kafam çok basmadı vallahi:D . Bu ayın 23'ünde duruşma var diyor, onu anladım sadece.
Bu yüzden bir avukattan profesyonel destek almayı tavsiye ediyorum her konu açıldığında ;)

Umarım bitene kadar biz bitmeyiz de. :D

Screenshot_20260606_232541_Chrome.webp

En son davalılar tebliğ edildi yazıyor.
Size de bir şey olmaz merak etmeyin :)

Kaç tane duruşma zaptı var, merak ettim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@shiedae3 evraklar arasında "BAM Dosya Gönderme Formu" var. Bu durum dosyanın daha evvelki bir dönemde karara çıktığını, birilerinin karara itiraz ettiğini gösteriyor. Dosya BAM'a (Bölge Adliye Mahkemesi - İstinaf Mahkemesi) gitmiş. Hatta "Karar İlamı" kısmında BAM kararını da görebilirsiniz.

O yüzden birden fazla dava başlığı var.

Şu an hangi dava dosyası içindesiniz bilmiyorum ama muhtemelen devam eden dava dosyasının içinde değilsiniz. Çünkü BAM kararı var dosyada.

2026 esaslı dosyayı inceleyin.

Yormayın kendinizi hocam ben daha fazla irdelemicem isterse dolar 500 olunca sonuçlansın.
Bir gün sonuçlanacak merak etmeyin. :D

@Şişman Adam, diyorum ya abi bizimkiler gıcık vallahi yoruldum bakarken kafam zaten basmıyor Allah razı olsun senden ben alımımı aldım.
Siz o davaya bel bağlamadan hayatınıza devam edin, unutun onu. Nasılsa kim açtıysa uğraşıyor sonuçlandırmak için.

Ben de gerekmedikçe hatırlamamaya çalışıyorum davalarımı. Yoksa insan kafayı yiyor, güven bana. :)

Umarım güzel sonuçlanır bir gün diyelim ve mevzuyu kapatalım o halde.