ornitorenk 3
Uzman
Kokusu etkili olan bir araba kokusu arıyorum. Sanki hiçbiri doğru dürüst kokmuyor gibi geliyor bana.
Şunun üstüne bir koku yok ama çabuk bitiyor. Her güzel şey gibi...
Air Wick Decosphere Mango ve Turunç Oda Kokusu
Oldukça güzel bir koku bende tavsiye ederim.Şunun üstüne bir koku yok, ama çabuk bitiyor. Her güzel şey gibi...
Air Wick Decosphere Mango ve Turunç Oda Kokusu
Avcuna sığar işte öyle diyeyim. Bardaklığa oturuyor. Birkaç hafta gidiyordu sanırım.Kaç gün gidiyor hocam bu? Cidden etkili mi bir de bunlar biraz büyük gibi diye hatırlıyorum yani arabanın icinde abes durmasın
Kokusu etkili olan bir araba kokusu arıyorum. Sanki hiçbiri doğru dürüst kokmuyor gibi geliyor bana.
Kışın 2 ayı çıkarıyor.Avcuna sığar işte öyle diyeyim. Bardaklığa oturuyor. Birkaç hafta gidiyordu sanırım.
Avcuna sığar işte öyle diyeyim. Bardaklığa oturuyor. Birkaç hafta gidiyordu sanırım.
Little trees Amerikan bayraklı vanilya kokulusu en iyisidir. Bütün arabacı tayfabilir bu kokuyu ve başka koku kullanmazlar. Gop'da yaşarken siyasilerden dayak yememek için arka kapının koluna takıyordum. Ön cama yasak geldi sanırım şimdi arka kapıların üst el tutma yerlerine asıyor herkes, ben de dahil. Türk bayraklısı da çıktı, çakması da var piyasada. Ayrıca Aero'nun kokuları da güzel, rengarenk kare şeklindedir, X yazar üstünde. Bir ablamızın beyaz renkli kokuyu rujlu dudağıyla öpüp öpücük izi bırakmasıyla ürün viral oldu. Ruj izli modelini de yapıyorlar. Kokusunu pek beğenmiyorum, beğenenler çok ama. Little trees çok daha başarılı. İkisini de deneyebilirsin.