Genel olarak eh işte denilebilir. Yıkamacılar bizim önerdiğimiz üst seviye ürünleri kullanırlarsa batarlar, para kazanamazlar. Hiçbir yıkamacı Meguiar's, Turtle Wax veya Sonax kullanmaz. :hehehe:

pH nötr olsun da, gerisi halledilebilir. 🫡

Bu arada bütçe sıkıntısı olursa Michelin'de fena değildir. Ben de bu da var. @i5 7500F

Bütçe sıkıntısı yok ama 1 LT sıvıya 1500 TL vermek çok geldi. Sonax 450 TL'ye geldi 1 LT'si. İyi diyorsanız bir deneyeyim, belki yıkamakla uğraşmak zor gelir. :D

Bütçe sıkıntısı yok ama 1 LT sıvıya 1500 TL vermek çok geldi. Sonax 450 TL'ye geldi 1 LT'si. İyi diyorsanız bir deneyeyim, belki yıkamakla uğraşmak zor gelir. :D

İşte ona 1.500 TL veriyorsun ama kendini amorti ediyor, defalarca kullanıyorsun. Dene bakalım, memnun kalmazsan, pahalı olmasına rağmen Meguiar's en iyisi hala.

@Eagles, hocam önerebileceğiniz lastik parlatıcı ve hem lastik hem de jantta kullanabileceğim fırça var mı?

2 yıl önce böyle bir ürün almışım, aldığımı bile unutmuşum. Geçenlerde arabaya sürdüm, çok fena toz topladı. Acaba fazla mı sürdüm yoksa özelliğini kaybetmiş olabilir mi?

IMG_0250.webp

IMG_0251.webp

@Eagles, hocam önerebileceğiniz lastik parlatıcı ve hem lastik hem de jantta kullanabileceğim fırça var mı?

2 yıl önce böyle bir ürün almışım, aldığımı bile unutmuşum. Geçenlerde arabaya sürdüm, çok fena toz topladı. Acaba fazla mı sürdüm yoksa özelliğini kaybetmiş olabilir mi?

Eki Görüntüle 269819
Eki Görüntüle 269820

Uzun süredir Michelin kullanıyorum, ben de parlatıcı olarak gayet iyi kalitede. Fiyatı bir tık tuzlu olmuş artık ama. 99 TL'ye A101'den almıştım ben zamanında. 😅

Uzun süredir Michelin kullanıyorum, ben de parlatıcı olarak gayet iyi kalitede. Fiyatı bir tık tuzlu olmuş artık ama. 99 TL'ye A101'den almıştım ben zamanında. 😅

Baya pahalıymış. Peki, kullanım miktarı nasıl? Bereketli bir ürün mü yoksa hızlı bitebilecek bir şey mi?

Kullanımı nasıl oluyor?

Baya pahalıymış. Peki, kullanım miktarı nasıl? Bereketli bir ürün mü yoksa hızlı bitebilecek bir şey mi?

Kullanımı nasıl oluyor?

Baya uzun gider. Lastik süngeri alırsın olmadı bir tane, gıcır gıcır olur. Bekleye bekleye özelliğini yitiriyor her şey çünkü.