Araba kullanmak unutulur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Greens1903
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 297
  • Etiketler Etiketler
    araba
Reflex olarak kullanıyosun zaten unutma gibi bir ihtimalin yok bisiklette nasıl dengede kalmak için bir efor sarfetmiyorsan arabayı da sürmek aynı olur muhtemelen.

İlk cümleler dışında ne demek istediniz anlamadım. Ama evet unutabilirsiniz birkaç sene sürmezseniz.

Manuel kullanan otomatik de kullanır. Araba kullanmayı biliyorsan bence 10-15 dakika kullandıktan sonra tekrar alışırsın.

Arabacıdan arabacıya değişir. Benim mesela yaşayarak sürüyorum arabamı.

Motor beceriler unutulmazlar.

15 dakika kullanınca açılırsın.
Reflex olarak kullanıyosun zaten unutma gibi bir ihtimalin yok bisiklette nasıl dengede kalmak için bir efor sarfetmiyorsan arabayı da sürmek aynı olur muhtemelen.

Ehliyetim var manuel aldım yani otomatik de kullanabiliyorum ama uzun yıllardır manuel araç kullanmıyorum, otomatik de hiç kullanmadım, o daha kolay ama yani GTA gibi oraya buraya çarpmadan rahat alışır mıyız, kursa gidip pratik mi yapsam iyi mi olur onu demek istedim.

İsterseniz kursta pratik yapabilirsiniz ama şahsen gerek yok diye düşünüyorum. Trafiğin olmadığı sakin saatlerde çıkıp mahalleyi falan da turlayabilirsiniz.

Derdiniz sağa sola çarpmamak ise araca hakim olmanız lazım. Onun için ya aynı aracı kullanıp ona alışacaksınız ya da iyice tecrübe edinip araç fark etmeksizin hakim olacak hale geleceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…