Bu kadar kısa süreden bir şey olmaz. Sadece kuş pisliği çok asitlidir, eğer kuş dışkısını yaparsa arabaya çok bekletmeden temizle. Güneş ve kuş pisliği kombinasyonu yakma ihtimali olabilir. Gölgede pislik üzerine su dök, 1-2 dakika bekle. Güneşte kuş pisliği temizleme, o da iyi değil. Daha sonra peçeteyi veya bezi de ıslatarak temizle. Islak mendil sakın kullanma. Bir diğer husus ön cama bak bakalım reçine yağacak mı ağaçlardan. Böyle nokta nokta olur reçine yağınca ön cam. Reçine yağarsa çok beklerse arabada, çıkarması çok zor onu.

Daha birkaç saat önce ıslak mendille sildim güneşte kuş pisliklerini.🫠 Etrafta ağaç olmadığından reçine yağma ihtimali yok.

Daha birkaç saat önce ıslak mendille sildim güneşte kuş pisliklerini.🫠 Etrafta ağaç olmadığından reçine yağma ihtimali yok.

Hahahahaha silme! Islak mendiller sandığımız kadar masum değil. Fiber bez olur ıslatılmış, yine ıslatılmış kağıt havlu bile olur.

Belli olmaz, bir ağaç kenarına bırakırsın bir saatliğine, bir gelmişsin reçine yağmış.

Aracın içinde erime potansiyeli ne varsa onları da almak iyi olur, bizim arabanın multimedya ekranının yapışkanları sıcaktan eriyip ekranı düşürmüştü.

Ekranı sökmeyin tabii.

Süper ekleme. Çakmak, kolonya türevi şeyler de kalmasın araçta, sıcakta patlama ihtimali her daim var.

Aracın içinde erime potansiyeli ne varsa onları da almak iyi olur, bizim arabanın multimedya ekranının yapışkanları sıcaktan eriyip ekranı düşürmüştü.

Ekranı sökmeyin tabii.

Süper ekleme. Çakmak, kolonya türevi şeyler de kalmasın araçta, sıcakta patlama ihtimali her daim var.

Dediğiniz tarzdaki şeyleri çıkardım önceden. Bir tek yangın tüpünden emin değilim. Tüpüde alıyim mi arabadan?