Yasim 40 hala devam ediyorum ben boyle. Araba kullanmayi sevmiyorum ben. Dunyada araba seven kiz varsa bir o kadar da sevmeyen kiz var.

Tek sorun araba değil ya. Şehir büyük. Mesafe uzak olunca kızı almak gerekiyor. Öbür türlü otobüse falan binmeyi pek sevmez bunlar. Hadi bunu geçtim ha gel diyeceğim ev de yok. Üniversite de tek yaşadığımda daha güzeldi. İkisi de olmayınca sap gibi kalıyorsun.

Benden abi tavsiyesi hem butun gun rol yapmak zorunda da kalmazsin. Insan saygisini kaybediyor kendisine en sonunda.

Tek sorun araba değil ya. Şehir büyük. Mesafe uzak olunca kızı almak gerekiyor. Öbür türlü otobüse falan binmeyi pek sevmez bunlar. Hadi bunu geçtim ha gel diyeceğim ev de yok. Üniversite de tek yaşadığımda daha güzeldi. İkisi de olmayınca sap gibi kalıyorsun.
Ev daha buyuk sikinti, benim gibi yuzsuzsen ailen varken eve de cagirirsin ama tabi niyet onemli :)

Benden abi tavsiyesi hem butun gun rol yapmak zorunda da kalmazsin. Insan saygisini kaybediyor kendisine en sonunda.

Ev daha buyuk sıkıntı, benim gibi yuzsuzsen ailen varken eve de cagirirsin ama tabii niyet onemli :)

Niyet yüzünden olmaz o hocam :D üniversite öğrenci evi o yüzden güzeldi benim için. Kız ister gelir ister gelmez bana ne ev zaten hep bende denerim şansımı. Ama şimdi bir ev ayarlamaya korkuyorum gelmezse tüm plan boşa gidecek üstüne para gidecek.

Niyet yüzünden olmaz o hocam :D üniversite öğrenci evi o yüzden güzeldi benim için. Kız ister gelir ister gelmez bana ne ev zaten hep bende denerim şansımı. Ama şimdi bir ev ayarlamaya korkuyorum gelmezse tüm plan boşa gidecek üstüne para gidecek.
Vallahi ben sana yukarida verdim fikri isi profesyonel hatunlara birakmak lazim.

Peder arabayı vermiyor. Anlamadım gitti kötü kötü arabalarla uzun yol yaptım ben hala güvenmiyor.

Bir kızla buluşacaksın yaş olmuş bilmem kaç. Otobüse bin de diyemiyorsun artık çoğu şey maddiayata baktığından haliyle senden araba bekliyor. Bir sürü buluşma fırsatı kaçırıyorum.

Ayrı bir yaşadığın yer olmaması da kötü. Kıza bana gel kahve içelim diyemiyorsun. Bir ev kiralamaya çalışıyorsun sonra kız ekiyor paran boşa gidiyor :d

Yani aile evinde kalıyorsan bir de araban yoksa ilişki işini unutalım o zaman yavaştan.

Araçsızlık genel olarak kötü. 16'dan sonra ailelerin motor alması zorunlu olmalı. Özellikle büyük şehirlerde. 18 de opsiyonel arabaya geçilmeli.

Türkiye’nin saçma kültürünün ve şehir yapısının bir ürünü. Eşimle bir senede 20’den fazla ülkeyi gezdik ama tren, tramvay, metro ve uçak dışında hiçbir şeye ihtiyacımız olmadı çünkü toplu taşıma gerçekten harika. Paris içinde de araba kullananın bunu neden yaptığını sorguluyorlar çünkü hem trafik çok yavaşlatıyor hem de çevreyi kirletiyor. Köyde veya toplu taşımanın olmadığı bir yerde yaşıyorsanız ancak araba o zaman mantıklı oluyor.

Arabanız yok veya kullanmıyorsunuz diye size kötü bakan kız zaten sizi değil, muhtemelen cüzdanınızı istiyordur.

Yasim 40 hala devam ediyorum ben boyle. Araba kullanmayi sevmiyorum ben. Dunyada araba seven kiz varsa bir o kadar da sevmeyen kiz var.
Park etmesi ayrı dert, sürmesi ayrı dert, trafiği ayrı dert. Metroyla 5 dakikada gidilecek yer bile 30 dakika oluyor. Araba sevdasını ben de anlayamadım. Başka şehre uçakla veya trenle 1-2 saatte gitmek varken arabayla saatlerce sürenler de var bir de.