Arabama bakmak ne alaka? Kızka denize gidip oturacağız. Denize gidene kadar ikimiz terleyip çöp gibi kokacağız. Yorulup soluk soluğa kalacağız. Arabanız varsa anlamazsınız tabii bu sıcak yazlarda yürümeyi. Tüm yaz boyunca 1 kez klimalı ortama girebildim. Geceli güvenlik mevzusuda var. Mesela hatayda en çok kullanılan otobüs saat 7.30 da geçmiyor artık. Nasıl gidecez eve, anlat bakalım?
Hocam işte kötü de olsa bir araba lazım, ayrıca konuma göre değerlendirmede bulunmak da lazım. Burada arabaya falan gerek yok mesela. Ama işler ciddiye bindikten sonra kızla şehir dışına falan gidecek olursan lazım.

Çoluk çocuk olduğun buradan belli.

Yüzyüze olsak büyük ihtimalle kızlara selam bile vermeyecek kadar korkaksındır.
Bu kadar erkeksen adres vereyim seve seve. Kendini ne zannediyorsun be kardeşim benim :LOL: 90-100 kilo adamları güreşte yere çarpıyorum sana neler yaparım aklına bile getirme, lisene gitmeye devam et.

Gratise girmeye karşı olduğumu yazmıştım yukarda
Anca klavyeden yaz, gerçekte kızlara selam bile veremiyordur.
Sana demiyorum onu incel kardeşim. Sen onuncu sınıf mısın şu an? Onu 3-4 ile çarp küçücük ilçede o kadar kızla olayım olmuştur benim. Bu konuya daha fazla yazmayacağım deyip hala uzatmanda ne kadar incel olduğunu gösteriyor. Hakaretmiş gibi davranmanda garip. Hadi uzatmayalım daha fazla, gerek yok.

Çoluk çocuk olduğun buradan belli.

Bu kadar erkeksen adres vereyim seve seve. Kendini ne zannediyorsun be kardeşim benim :LOL: 90-100 kilo adamları güreşte yere çarpıyorum sana neler yaparım aklına bile getirme, lisene gitmeye devam et.

Sana demiyorum onu incel kardeşim. Sen onuncu sınıf mısın şu an? Onu 3-4 ile çarp küçücük ilçede o kadar kızla olayım olmuştur benim. Bu konuya daha fazla yazmayacağım deyip hala uzatmanda ne kadar incel olduğunu gösteriyor. Hakaretmiş gibi davranmanda garip. Hadi uzatmayalım daha fazla, gerek yok.
Kardeş, bak anlamıyorsun ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım, bu incel olduğum anlamına gelmez. Sen önüne gelenle tek gecelik ilişkide bulunuyorsan umurumda değil. Git KGBTR ye hadi. Orada senin gibi insanlar var. Toplanıp ayin yapıp liselilere saldırın. Umurumda değil. Konuyu mahvettin.

Bak kardeş, benim hayallerim hedeflerim farklı. Ya subay olacağım ya da üniversiteyi yurtdışında okuyacağım. 2 durumda da sevgili olacağım kızdan ayrılmak zorunda kalacağım. Ne gerek var bir hiç için vakit harcamaya.

Hem kıza yazık olacak hem vakit harcayacağım. Bu çok erkek falan olmak değil, vicdansızlıktır. Belki evet 2-3 sene küçüğüm senden. Ama zihnen daha gelişmiş olduğum belli. Önüne gelen kızla ilişki yaşayan biri için olgunlaşmış diyemem.

Son düzenleme:
Şu an bir fırsatı yine kaçırıyorum. Araba soruyor beni almayacak mısın falan. Zaten ciddi düşündüğüm ilişkiler değil bunlar. Maddiyat bu tarz ilişkilerde artık olmazsa olmaz. Araba var da çok kötü xd

Yani aile evinde kalıyorsan bir de araban yoksa ilişki işini unutalım o zaman yavaştan.
Ahh. Dostum bak gerçekten bu konuya yazanlar "yaşamamış" insanlardır. Konu sahibi tamamıyla haklı dostlar. Çevremde sadece motoru ve arabası olanlar ilişki içerisinde ben de ilişki de bulundum fakat 1 sene sonra ayrıldık. Dostlar, araba/motor kısaca sizi bir yere götürecek ulaşım aracı olmayınca zaten uzun sürmüyor. Sebebi otobüs falan değil... Atıyorum sürekli aynı yerlere gide gide artık çıkmak istemezsiniz, bir gün mangal yapalım dersiniz 2 eş olarak olmazzz. Ve aile evinde olduğundan da saat problemi oluşur otomatik olarak. Her insana araba şart dostlar lüks değil.