Detaylar
Kim cevapladı?ornitorenk
Uzman
Abi siz olayı anlamamışsınız ki. Ben sevgili olmaktan bahsetmiyorum :d
Benim şehrim küçük. Gezilecek 2-3 yer var onlarda merkezden bazen 5-10 genellikle 50-40 km uzakta. Küreseler ısınma ve dengesizleşen sıcaklık bir gerçek. Zaten milletimiz sağolsun dılarda kızla yürümek bile... Araba olmadan çok zor oluyor.Benim yaşım küçük senden muhtemelen ama 100% katılıyorum.
Saruman Paşa
Uzman
Hocam çok komik bir düzende yaşıyoruz, insanlar her haltı yer , az haber izleseniz göreceksiniz zaten. Hoca bugün sınıfta haremlik selamlık oturma düzeni yaptı. Kızlar duvar tarafı 2 sıra erkekler pencere tarafı iki sıra. Lise fen lisesi. Ya bu ülkeyi düzelteceğiz, ya da kaçacağız.Benim şehrim küçük. Gezilecek 2-3 yer var onlarda merkezden bazen 5-10 genellikle 50-40 km uzakta. Küreseler ısınma ve dengesizleşen sıcaklık bir gerçek. Zaten milletimiz sağolsun dılarda kızla yürümek bile... Araba olmadan çok zor oluyor.
- Makaleler
- 1
Hocalarım siz neden bu kadar olayları uzatıyorsunuz? Çok basit olaylardan birbirinize kırıcı sözlerde bulunup düşman oluyorsunuz. Biraz sakin olun, üstünden kaç gün geçmiş hala gratis diyorsunuz. Tamam gratise gitmeyin sinemaya gidin ne çok takıldınız.Gratise girmeye karşı olduğumu yazmıştım yukarda, az kafanı kullanırsan böyle şeylerle uğraşmazsın. Ben yazdım yukarıda kızla gratise gidecek kadar düşmedim diye. Ayrıca yüzünü görmediğin insanların erkekliği ile dalga geçmen hiç hoş değil. Burada bir incel varsa bu mesajı yazandır. Klavye delikanlığı yapmak kolay. Yüzyüze olsak büyük ihtimalle kızlara selam bile vermeyecek kadar korkaksındır.
Laf sokardım demedim ayrıca. 7 sülalene küfür ederdim.
Saruman Paşa
Uzman
Ben sana demiyorum, ayrıca sorun o değil. Herif incel falan diyor. Anca klavyeden yaz, gerçekte kızlara selam bile veremiyordur.Hocalarım siz neden bu kadar olayları uzatıyorsunuz? Çok basit olaylardan birbirinize kırıcı sözlerde bulunup düşman oluyorsunuz. Biraz sakin olun, üstünden kaç gün geçmiş hala gratis diyorsunuz. Tamam gratise gitmeyin sinemaya gidin ne çok takıldınız.
- Makaleler
- 1
Boş ver istediğini yazsın, ne cevap veriyorsun salla gitsin konuşup dursun.Ben sana demiyorum, ayrıca sorun o değil. Herif incel falan diyor. Anca klavyeden yaz, gerçekte kızlara selam bile veremiyordur.
Saruman Paşa
Uzman
Haklısınız, bu ara çok çabuk sinirleniyorum. İyi forumlar.Boş ver istediğini yazsın, ne cevap veriyorsun salla gitsin konuşup dursun.
Arabama bakmak ne alaka? Kızka denize gidip oturacağız. Denize gidene kadar ikimiz terleyip çöp gibi kokacağız. Yorulup soluk soluğa kalacağız. Arabanız varsa anlamazsınız tabii bu sıcak yazlarda yürümeyi. Tüm yaz boyunca 1 kez klimalı ortama girebildim. Geceli güvenlik mevzusuda var. Mesela hatayda en çok kullanılan otobüs saat 7.30 da geçmiyor artık. Nasıl gidecez eve, anlat bakalım?Arabana bakarak sana gelecek kız hiç gelmesin daha iyi. Yemene içmene keyfine bak, çalışıp kendine bir Tofaş'ya da eski Toyota alarak arabalar alemine gir. Yavaştan kendini yükselt.
Velar
Yetkin
Arabam yok maalesef.Arabama bakmak ne alaka? Kızka denize gidip oturacağız. Denize gidene kadar ikimiz terleyip çöp gibi kokacağız. Yorulup soluk soluğa kalacağız. Arabanız varsa anlamazsınız tabii bu sıcak yazlarda yürümeyi. Tüm yaz boyunca 1 kez klimalı ortama girebildim. Geceli güvenlik mevzusuda var. Mesela hatayda en çok kullanılan otobüs saat 7.30 da geçmiyor artık. Nasıl gideceğiz eve, anlat bakalım?
Son düzenleyen: Moderatör: