Çoluk çocuğun söylediği laftan ne olacak? Konuyu incel liseliler basmış. Çalış araba al falan, Gratis'e gir aynenEğer forumda değilde yüzyüze görüşüyor olsaydık aklıma çok sağlam bir laf gelmişti, ban yememek için forumu kirletmeyeceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Velar
Yetkin
Kaç yaşındaydın sen?Çoluk çocuğun söylediği laftan ne olacak? Konuyu incel liseliler basmış. Çalış araba al falan, Gratis'e gir aynenYüzyüze olsak laf sokarmış. "Ban yememek için forumu kirletmeyeceğim"
![]()
Çoluk çocuğun yaşa olmayan bir hitap olmadığını bilecek yaştayım dostum. Adam bana yüz yüze olsak ne laf sokardım sana diyor
Senin fikrine de hemen hemen katılıyorum bu arada. Eğer konu sahibinin babasının arabası yoksa yakınmaya hakkı yok, çalışıp almalı. Fakat "peder arabayı" vermiyor demiş. Üzerine kaç defa uzun yol yapmış, yaşı büyük. Siz katılmıyorsunuz fakat araba adamın kesinlikle hakkı, empati kurabiliyorum. Garajda çürüyen 2 araba var ve babam abime bile vermiyor.
Neye dayanarak hakkı? Babanızın, annenizin satın aldığı her şeyde hakkınız mı var? Böyle mi düşünüyorsunuz? Hem de yaş 25'i geçtikten sonra? Yok öyle bir şey. Yaşı 25'i geçmiş adamın, anası atası hayattayken, değil arabada, evde yaptıkları yemekte hakkı yok. 25 yaşında devlet bile babandan sigorta yararlanmana izin vermiyor artık. Git çalış ayaklarının üstünde dur diyor.Siz katılmıyorsunuz fakat araba adamın kesinlikle hakkı, empati kurabiliyorum. Garajda çürüyen 2 araba var ve babam abime bile vermiyor.
Dostum ben 18 yaşındayım, konu sahibi 23 yaşında. Tabii ki hakkımız var. Babam yoktan var etmedi, ona da ailesinden kaldı. Bunu topluca bu kadar mesele haline getirmeniz çok garibime gidiyor. Adam muhtemelen Avrupa'da hurda sınıfına girecek bir arabayla kız arkadaşını gezdirip, gençliğini yaşamak ve eğlenmek istiyor sadece. Ayaklarının üzerinde durmak konuya kıyasla ağır bir tabir oluyor.Neye dayanarak hakkı? Babanızın, annenizin satın aldığı her şeyde hakkınız mı var? Böyle mi düşünüyorsunuz? Hem de yaş 25'i geçtikten sonra? Yok öyle bir şey. Yaşı 25'i geçmiş adamın, anası atası hayattayken, değil arabada, evde yaptıkları yemekte hakkı yok. 25 yaşında devlet bile babandan sigorta yararlanmana izin vermiyor artık. Git çalış ayaklarının üstünde dur diyor.
Velar
Yetkin
Yok aşağılamak için vesaire söylemedim zaten yada kötü bir şey söyleyeceğimden değil, sadece merak.Çoluk çocuğun yaşa olmayan bir hitap olmadığını bilecek yaştayım dostum. Adam bana yüz yüze olsak ne laf sokardım sana diyor
Senin fikrine de hemen hemen katılıyorum bu arada. Eğer konu sahibinin babasının arabası yoksa yakınmaya hakkı yok, çalışıp almalı. Fakat "peder arabayı" vermiyor demiş. Üzerine kaç defa uzun yol yapmış, yaşı büyük. Siz katılmıyorsunuz fakat araba adamın kesinlikle hakkı, empati kurabiliyorum. Garajda çürüyen 2 araba var ve babam abime bile vermiyor.
Saruman Paşa
Uzman
Gratise girmeye karşı olduğumu yazmıştım yukarda, az kafanı kullanırsan böyle şeylerle uğraşmazsın. Ben yazdım yukarıda kızla gratise gidecek kadar düşmedim diye. Ayrıca yüzünü görmediğin insanların erkekliği ile dalga geçmen hiç hoş değil. Burada bir incel varsa bu mesajı yazandır. Klavye delikanlığı yapmak kolay. Yüzyüze olsak büyük ihtimalle kızlara selam bile vermeyecek kadar korkaksındır.Çoluk çocuğun söylediği laftan ne olacak? Konuyu incel liseliler basmış. Çalış araba al falan, Gratis'e gir aynenYüzyüze olsak laf sokarmış. "Ban yememek için forumu kirletmeyeceğim"
![]()
Laf sokardım demedim ayrıca. 7 sülalene küfür ederdim.
Velar
Yetkin
Hocam kavgaya gürültüye gerek yok herkes boş versin bu olayı. Arkadaş bir konu açıp derdini anlatmış bırakalım konu öyle kalsın. Hem siz ikiniz ceza almayın, hem de konu silinmesin veya kapanmasın.Gratise girmeye karşı olduğumu yazmıştım yukarda, az kafanı kullanırsan böyle şeylerle uğraşmazsın. Ben yazdım yukarıda kızla gratise gidecek kadar düşmedim diye. Ayrıca yüzünü görmediğin insanların erkekliği ile dalga geçmen hiç hoş değil. Burada bir incel varsa bu mesajı yazandır. Klavye delikanlığı yapmak kolay. Yüzyüze olsak büyük ihtimalle kızlara selam bile vermeyecek kadar korkaksındır.
Laf sokardım demedim ayrıca. 7 sülalene küfür ederdim.
Velar
Yetkin
Hocam şu bir yeri ve başı ayrı oynayıp milletin erkekliğiyle dalga geçenleri boğazlayasım geliyor. Zaten 2 dişi eksikti şu anda yüz yüze olsak. İnternette anonim ayağına konuşurlar anca.
Bu konuya daha fazla yazmayacağım.
Hocam boş verin ikiniz içinde söylüyorum takılınacak bir konu değil. Kimse kimseyi üzmesin en temizi.