Detaylar
Kim cevapladı?Görseller tampondan daha çok çamurluk gibi duruyor hocam, eğer ki tampondaysa plastik parçaya uğraşmanıza bile değmez.
Pardon alışkanlık tampon demişim, tekerin üstü işte. Çamurluk oluyor evet.
Pardon alışkanlık tampon demişim, tekerin üstü işte. Çamurluk oluyor evet.
Plastik parçaya öyle bir tamir işlemi yapılmıyor diye biliyorum.
Değer kaybettirir mi peki?Plastik parçaya öyle bir tamir işlemi yapılmıyor diye biliyorum.
Xoulth
Uzman
Hocam altı üstü çamurluk yaptırmaya harcayacağınız para kadar bile fiyat kırmanıza gerek yok, eğer ki satacaksanız ilanınızda dürüstçe belirtip keyfinize bakın alacak adam çamurlukta gamze var diye almamazlık yapmaz zaten.
Hocam her şeyi geçtim, işin garibi tamponun her iki tarafında o gamzeler nasıl oluştu. Ben yapsam bilirdim. Taş falan geldi diyeceğim, bir tarafa gelir diğer tarafa gelmez. Anlamadım gitti..Hocam altı üstü çamurluk yaptırmaya harcayacağınız para kadar bile fiyat kırmanıza gerek yok, eğer ki satacaksanız ilanınızda dürüstçe belirtip keyfinize bakın alacak adam çamurlukta gamze var diye almamazlık yapmaz zaten.
Hocam her şeyi geçtim, işin garibi tamponun her iki tarafında o gamzeler nasıl oluştu. Ben yapsam bilirdim. Taş falan geldi diyeceğim, bir tarafa gelir diğer tarafa gelmez. Anlamadım gitti..
Araç modeline bağlı lifte kaldırırken takoz konmadıysa marşpiyeli ezebiliyor liftin kolları.
Lifte kaldırılmadı ki hiç.Araç modeline bağlı lifte kaldırırken takoz konmadıysa marşpiyeli ezebiliyor liftin kolları.