seeraddar

Yetkin
Öncelikle selam. Aralığa kadar, sosyal hariç, olabilecek en iyi şekilde TYT'yi bitirip bir daha asla geri dönmemek üzere noktayı koymayı planlıyorum. Matematiğe gelecek ay noktayı koyup, sadece hız arttırmaya odaklanacağım 1 ay boyunca. Daha sonra branşlara geçip AYT matematiğe başlayacağım.

Okul bu süreçte beni çok yoracak ama aralık sonrası her gün ya da 2-3 günde bir TYT denemesi çözeceğim. Biyolojiden 2 kaynak, fizikten 2 kaynak, kimyadan 2 kaynak ilerletiyorum. Matematikten 5 kaynak bitmek üzere. 3 paragraf, 2 veya 3 dil bilgisi kitabını bitireceğim bu sürede.

Günde 10 saat çalışarak sadece TYT'yi bu sürede bitireceğim ve denemelerle yürüteceğim. Aralıktan sonrası AYT yetişir mi? Hedefim tıp. Her şeyde 0 olarak başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralık geç. Okullar açılana kadar konuları güzelce bitirip haftalık denemelere geçmek en iyisidir. Veya en geç Ekim. TYT nankördüğr hiçbir zaman bitmez. Unutursun tekrar edersin o yüzden AYT'ye abanmak en iyisidir. TYT fende ve dilbilgisinde fazla kaynağa gerek yok denemeler daha önemlidir. Günlük Türkçe ve TYT matemetik denemelerini alışkanlık haline getir.
Matematikten 5 kaynak bitmek üzere.
Yok artık!

Son düzenleyen: Moderatör:

Boşuna 0 km gözleri yarım derece miyop yapmadık, günde 6 saat matematik.

Aralık geç. Okullar açılana kadar konuları güzelce bitirip haftalık denemelere geçmek en iyisidir. Veya en geç Ekim. TYT nankördüğr hiçbir zaman bitmez. Unutursun tekrar edersin o yüzden AYT'ye abanmak en iyisidir. TYT fende ve dilbilgisinde fazla kaynağa gerek yok denemeler daha önemlidir. Günlük Türkçe ve TYT matemetik denemelerini alışkanlık haline getir

Hocam ben meslek liseliyim. Arkadaş ortamı yüzünden LGS'ye çalışmamıştım ve şimdi 12. sınıf oldum. Okullar açılınca staj yapacağım; haftada 3 gün 8 saat. O günlerde duş al, dinlen derken geriye pek bir süre kalmıyor ve konu anlatımı dinleyecek enerjim de kalmayacaktır. O günlerde sadece deneme ve soru çözümü yapmayı düşünüyorum. Kalan 4 günümü derse vereceğim.

Dil bilgisinde 2 kaynak bile anca yetiyor, Şu an bana sıfırım çünkü. Fende ikinci kaynağı konu tekrarından sonra her konudan 1 test, 1 test çözerek tamamen akılda tutmama yardımcı oluyor.

Dil bilgisinde 2 kaynak bile anca yetiyor, şu an bana sıfırım çünkü. Fende ikinci kaynağı konu tekrarından sonra her konudan 1 test, 1 test çözerek tamamen akılda tutmama yardımcı oluyor.

Dil bilgisi konusunda pek bir şey demeye hakkım yok ancak fende deneme daha mantıklı konuları oturttuysan. 15 dk'nı almaz bir fen denemesi.

Hocam ben meslek liseliyim. Arkadaş ortamı yüzünden LGS'ye çalışmamıştım ve şimdi 12. sınıf oldum. Okullar açılınca staj yapacağım; haftada 3 gün 8 saat. O günlerde duş al, dinlen derken geriye pek bir süre kalmıyor ve konu anlatımı dinleyecek enerjim de kalmayacaktır. O günlerde sadece deneme ve soru çözümü yapmayı düşünüyorum. Kalan 4 günümü derse vereceğim.

Anadolu lisesine nakil aldırma şansınız yok mu?

Dil bilgisi konusunda pek bir şey demeye hakkım yok ancak fende deneme daha mantıklı konuları oturttuysan. 15 dk'nı almaz bir fen denemesi.

Fen bitmedi. Ben fende AYT'ye bağlı olan konulara 2 kat süre verip o konuyu mükemmel derecede oturtuyorum. Tekrarı ise konu tekrarı bazında yapıyorum. Şu an fende tamamen bitirdiğim bir ders yok; bitirince denemelere geçeceğim zaten.

Mesela kimyanın 5. ünitesine çalışırken gün sonunda sözlü tekrar ve 2, 3 ve 4. ünitelerden birer test çözerek oraları da tekrar etmiş oluyorum, Mantığım bu. Bilgi Sarmal ile tekrar ediyorum.

Anadolu lisesine nakil aldırma şansınız yok mu?
Var, ancak ben okul birincisiyim ve bu sınavda avantajmış. Hani olur da tıp kazanır ve bırakırsam KPSS’ye çalışıp devlette bilgisayar alanında bir yere girebilirim. Veya dükkan açma belgem olduğundan şirket kurabilirim; bilişim okuduğumdan bunlar mümkün.

Var, ancak ben okul birincisiyim ve bu sınavda avantajmış. Hani olur da tıp kazanır ve bırakırsam KPSS'ye çalışıp devlette bilgisayar alanında bir yere girebilirim. Veya dükkan açma belgem olduğundan şirket kurabilirim; bilişim okuduğumdan bunlar mümkün.

Bu var ise sakın bırakma. Dişini sık 1 yıl dayan.

Fen bitmedi. Ben fende AYT'ye bağlı olan konulara 2 kat süre verip o konuyu mükemmel derecede oturtuyorum. Tekrarı ise konu tekrarı bazında yapıyorum. Şu an fende tamamen bitirdiğim bir ders yok; bitirince denemelere geçeceğim zaten.

Mesela kimyanın 5. ünitesine çalışırken gün sonunda sözlü tekrar ve 2, 3 ve 4. ünitelerden birer test çözerek oraları da tekrar etmiş oluyorum, mantığım bu. Bilgi Sarmal ile tekrar ediyorum.

Çok abartma. En kötü Ekim'e kadar TYT konularını bitir. Deneme her zaman testlerden daha mantıklıdır tekrar için.