Aranızda benim gibi işsiz asosyal ve psikolojisi bozuk olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan III. Osman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    araba
İstersen arkadaş olabiliriz. Ben de öyleyim daralmışlık geliyor hep işsiz olduğumu düşünüyorum belki de yanlışımdır. Yazılım atıp eski telleri canlandırıyorum, şu an bunu bataryasız telden yazıyorum, canlandırdığım tellerden birisi.

Bilirim bunu çok kötü bir şey.

Hep dışlanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 995
Böyle olmanızın nedenini şimdi anladım. "Benim yaşam kalitem düşük, troll yaparak başkalarının da yaşam kalitesini düşüreyim" düşüncesi içerisindesiniz galiba. Bir forumda bile böyleyseniz özel hayatınızdaki halinizi düşünemiyorum. Çevrenizin neden sizi yalnız bıraktığını şimdi anladım.

Mesajını 5 kere okudum bana psikolojin bozuk gibi gelmedi. Çoğu kişiden daha kalitelisin bence. İnsanların çoğu öz eleştiri ve empatiden yoksundur ve hatayı daima karşısındakinde arar. Kendi zayıflıklarını başkalarının kusurlarını bularak kapatmaya çalışırlar. Psikolojinin bozuk olmasının ne olduğunu bilmiyor olabilirsin.

Çaba göstermeden mutlu olmaya çalışan insan içinde hep mutsuzdur kalkın ve çabalayın en azından denedim olmadı dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…