Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yapboz

Başarılı
Teslimat seçeneği kısmında "Aras Burası Noktasından Alacağım" gözüküyor. Neden böyle? Az önce sms geldi adresinize getirmek üzere yola çıktık diye. Fakat sitede böyle gözüküyor, bi sıkıntı çıkar mı?
1728113816186.webp

Dosya Ekleri

• 1728113731456.webp
    1728113731456.webp
    12 KB · Görüntüleme: 121
Çözüm
O seçeneğe basarsanız kargo evinize gelmez. Siz en yakın market, manav ya da "aras burası" noktalarıyla anlaşmalı yerlerden teslim alırsınız.

O seçenek genelde evde kimse yokken ve tanıdık bir market var ise kullanılıyor. Ben şahsen evde yok isem bir yakınımdaki markete bıraktırıyorum ve adıma akşam gidip teslim alıyorum.

Diğer kargo firmalarıda aynı mantıkta çalışıyor. Evde yoksanız "Komşuma Bırak" veya "XXX Noktasına bırak" vb. seçenekler sunuyor.
Teslimatta şubeden teslim alınacak şeklinde gözüküyor ama gelen mesajda adresinize getirileceği söylenmiş. Muhtemelen kargo evinize gelecek ama gene de destek ekibini arayarak durumu teyit ettirebilirsiniz.

O seçeneğe basarsanız kargo evinize gelmez. Siz en yakın market, manav ya da "aras burası" noktalarıyla anlaşmalı yerlerden teslim alırsınız.

O seçenek genelde evde kimse yokken ve tanıdık bir market var ise kullanılıyor. Ben şahsen evde yok isem bir yakınımdaki markete bıraktırıyorum ve adıma akşam gidip teslim alıyorum.

Diğer kargo firmalarıda aynı mantıkta çalışıyor. Evde yoksanız "Komşuma Bırak" veya "XXX Noktasına bırak" vb. seçenekler sunuyor.

Çözüm
O seçenek yakınınızdaki en yakın arasın anlaşmalı esnaflarına bırakma seçeneği ama onu siz seçersiniz sistem kafasına göre bırakamaz. Ona tıkladığınızda harita açılıyor ve yakın noktaları gösteriyor. Sizde onlardan size yakın olanı seçip onaylıyorsunuz. Ertesi gün SMS geliyor kargonuz buraya bırakıldı şu kodla gelip alın diye. Kısacası siz seçmeden bu sistemle yapamazlar bir şey olsa zaten şubeye bırakılır.