Aras Kargo cumartesi günü de dağıtım yapıyor mu?

fordark

Uzman
Yani ben iş yerimi vermiştim adresim olarak. İlk defa cumartesi günü kargo getirme olayıyla karşılaştım. Adresi değişsem dağın başında yaşıyorum tarif edilmeyecek durumda adres. Tarif de etsem zaten kargocular getirmiyor yaşadığım yere. Böyle olacağını bilsem pazar satın alırdım ya da pazartesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık devir değişiyor. HepsiJet mesela pazar günleri de dağıtım yapmaya başladı. Cumartesi gününde dağıtım ise baya uzun bir süredir mevcuttu. Aras Kargo'dan size bir SMS gelecek orada teslim tarihini değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. Teslimat tarihini değiştirebilirsiniz ya da en kötü teslim almazsınız pazartesi şubeden alırsınız.

Çoğu firma Cumartesi kargo dağıtıyor. Hatta Amazon, Hepsiburada gibi yerlerin kendi kargo firmaları Pazar günleri de kargo dağıtıyor. Bugün mesela bir kargom geldi. Yarın da diğer söylediğim kitaplar gelecek. Tamamen ürünün stoklarda veya depoda olma durumuna göre değişiyor. Eğer ürünü başka bir satıcıdan tedarik ediyorlarsa bir gün aksama oluyor. Prime üyelerine de genel olarak ertesi gün veriyorlar.

Bayram hariç neredeyse her gün çalışıyorlar. Yanlışım yoksa bazı firmalar o günlere özel dönüşümlü çalışıyor. Atıyorum Pazartesinden Perşembeye kadar Ahmet bakıyor. Perşembeden Pazara kadar Mehmet bakıyor gibi. Yani direkt firmaya göbekten bağlı bir çalışan gibi değil de kurye kafasıyla işletiliyor çoğu büyük firma. Kolaygelsin ve Hepsijet de bu şekilde işletiliyor diye biliyorum.

Artık devir değişiyor. HepsiJet mesela pazar günleri de dağıtım yapmaya başladı. Cumartesi gününde dağıtım ise baya uzun bir süredir mevcuttu. Aras Kargo'dan size bir SMS gelecek orada teslim tarihini değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. Teslimat tarihini değiştirebilirsiniz ya da en kötü teslim almazsınız pazartesi şubeden alırsınız.
Arabayla gidip aldım valla. Aradan çıkmış oldu.

Yapıyor hocam. Daha demin aldım kargomu hatta.
İlginçmiş valla o halde ben buna dikkat ederek satın alım yapayım. Ya aslında birazcık da olsa büyük azıcık da olsa gelişmiş bir ilçede yaşasam sevinçle ev adresimi veririm ama işte gelişmemiş çok küçük ilçelerde kargo çok sorunlu oluyor ama mecbur adapte olup uyum sağlıyorum.

Geri
Yukarı Alt