Uyuyan Sincap

Üstün
Kırıkkale'de yaşıyorum. Aras Kargo siparişimi Sakarya'dan Kocaeli'ye, Kocaeli'den Ankara'ya, Ankara'dan Kırıkkale'ye getirmiş ama Kırıkkale'den geri Sakarya'ya götürmüş. Bu nasıl olabilir? Hayır hiç mi yolda durmadınız? Siparişini teslim edemedik diyor Trendyol.

Dün sipariş vermiştim. Kargom şehrimden geri Sakarya'ya mı gitmiştir yoksa yanlış mı işaretlenmiş? Saat 1'de Kırıkkale'delermiş, saat 2 de geri Sakarya'ya gitmişler. Biz Ankara'ya arabayla 1 saatte gidiyoruz. Bu Aras Kargo uçarak mı gitti 1 saatte Sakarya'ya?

Kırıkkale Sakarya arası 382 km. Saatte 382 km hızla gitmişler. Uçak 320'de kalkıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250624_173544_Brave.webp
    Screenshot_20250624_173544_Brave.webp
    318,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
@Uyuyan Sincap, Trendyol ile iletişime geç böyle böyle olayı anlat bir şey olmazsa şikayetvara yaz dursun orada. Sonraki teslimatı bekleyeceksin artık.

@Uyuyan Sincap, Trendyol ile iletişime geç böyle böyle olayı anlat bir şey olmazsa şikayetvara yaz dursun orada. Sonraki teslimatı bekleyeceksin artık.
Değerli sosyal kullanıcıları. Bugün kargom dağıtıma çıktı ve şu an anlık takip edebiliyorum. Şehir içinde. Yani evet işaretleyen kişi şehiri yanlış işaretlemiş. Aras kargo iyi ya bir hata için bu kadar sevdiğim bir kargoyu kötülemek istemiyorum. Ürünlerimin kutusu dahi sağlam geldi hep. Hepsijet mesela utanmasa kutuyu ezip getirecek. 2 kere mi 3 kere mi getirdi hepsi ezikti.