Aras kargodan gelecek herhangi bir siparişin sağlam ve güvenli geleceğine inanmıyorum :D. Dün sipariş ettiğim kitap HepsiJet ile bugün elime ulaştı, fakat Aras kargo ile sipariş ettiğim kitap 6 günde gelmişti ve kitabın kapağı yamulmuştu (ciltli kitaptı).

Aras kargodan gelecek herhangi bir siparişin sağlam ve güvenli geleceğine inanmıyorum :D. Dün sipariş ettiğim kitap HepsiJet ile bugün elime ulaştı, fakat Aras kargo ile sipariş ettiğim kitap 6 günde gelmişti ve kitabın kapağı yamulmuştu (ciltli kitaptı).
Kargo firmasiyla alakası yok hocam onun. Her kargoda hasar görebilir ürünler. Değişim vs. yapabilirsiniz o tür durumlarda. Paketlemeyle alakalı her şey.

Kargo firmasiyla alakası yok hocam onun. Her kargoda hasar görebilir ürünler. Değişim vs. yapabilirsiniz o tür durumlarda. Paketlemeyle alakalı her şey.
Kargo firmasıyla da az çok alakası olduğuna inanıyorum ben ya. Evet doğrudur her kargo hasar görebilir fakat bir firmada kargo baloncuklu poşete vs. sıkıca sarılmış gelirken diğerinde dev gibi poşetin içinden çıkması normal gibi değil bence. Diğer kitabı iade ettim zaten, yenisini HepsiJet ile getirtmiştim. Fiyat farkı olsun Aras kargo olmasın kafasındayım. (Ama belki kitabın yamuk çıkması depodaki ürünle de alakalıdır bilemiyorum.)