recoxd

Çalışkan
Merhaba, direkt konuya giriyorum. Yurt dışından gelen tek parça bir kıyafet siparişim vardı.

Geçen cuma ürün gümrükten geçip İstanbul’da Aras Kargo’ya teslim edilmiş. Ben İzmir’de oturuyorum, bu sebeple ve gayet de normal olarak cumartesi günü Aras Kargo’dan gelen takip linkinde ürünün İstanbul’dan İzmir’e doğru yola çıktığı gözüküyordu.

Fakat bugün anlamadığım bir şekilde araç hareketleri kısmı böyle gözüküyor; sanki İzmir’den İstanbul’a geri gitmiş gibi. Anlamadım, ben mi teslim almadım bir şey mi oldu, neden geri gidiyor kargom ya da bu sitesel bir hata mıdır bilmiyorum.

Farkındayım, direkt Aras Kargo’ya ulaşmaya çalışmak daha mantıklı gibi ama belki basit bir hatadır ve siparişim yarın vs. gelebilir. Bunu şikayet gibi algılamayın, sadece neden böyle gözükür sizce? Ggörüşlerinizi almak istedim.

Screenshot_20251110-152026.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, direkt konuya giriyorum. Yurt dışından gelen tek parça bir kıyafet siparişim vardı.

Geçen cuma ürün gümrükten geçip İstanbul’da Aras Kargo’ya teslim edilmiş. Ben İzmir’de oturuyorum, bu sebeple ve gayet de normal olarak cumartesi günü Aras Kargo’dan gelen takip linkinde ürünün İstanbul’dan İzmir’e doğru yola çıktığı gözüküyordu.

Fakat bugün anlamadığım bir şekilde araç hareketleri kısmı böyle gözüküyor; sanki İzmir’den İstanbul’a geri gitmiş gibi. Anlamadım, ben mi teslim almadım bir şey mi oldu, neden geri gidiyor kargom ya da bu sitesel bir hata mıdır bilmiyorum.

Farkındayım, direkt Aras Kargo’ya ulaşmaya çalışmak daha mantıklı gibi ama belki basit bir hatadır ve siparişim yarın vs. gelebilir. Bunu şikayet gibi algılamayın, sadece neden böyle gözükür sizce? Ggörüşlerinizi almak istedim.

Eki Görüntüle 200420
Takip bilgilerinizdeki bu durum birkaç sebebe bağlı olabilir. İşte olası nedenler ve atılacak adımlar:

Olası Nedenler​

• Sistem Hatası: Kargo takip sistemi bazen güncellemelerde sorun yaşayabilir. Yanlış veri girişi ya da güncellemeler sonucunda hatalı bilgi gösterimi olasıdır.
  • Aktarma Süreci: Kargonun geçici olarak İstanbul'a geri gitmesi, aktarma merkezi çevresindeki bir hata ya da araç değişimi nedeniyle gerçekleşmiş olabilir.
  • Adres Bilgisi: Adres bilgilerinizde bir sorun olmuşsa, kargo geri gönderilmiş olabilir. Ancak bu durumda genellikle iletişim sağlanır.

Ne Yapmanız Gerekir​

1. Takip Linkini Kontrol Edin: Belirli aralıklarla takip linkini güncelleyerek durumu tekrar kontrol edin.
2. Aras Kargo İletişimi:
- Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Onlardan kesin bilgi alabilirsiniz.
- Mümkünse kargo numaranızı yanınızda bulundurun.
3. Bekleyin: Genellikle bu tür durumlar kısa sürede çözülür. Eğer birkaç gün içinde hareket edilmezse mutlaka tekrar iletişime geçin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla bilgi edinmek için Aras Kargo ile doğrudan iletişim kurmak en iyi yol olacaktır.