1 haftada getiriyor evet ama en azından düzgün taşıyorlar.
Fransa'dan buraya 1.5 ayda posta teslim ettikleri oldu... Eskiden Sürat Kargo için söylenen motto PTT için geçerli şu anda. Sürat öldürür. :D Yeni motto olarak şunu kullansınlar: Geç olsun, güç olmasın.

Eniştemin babasına da Almanya'dan gönderilen bir posta oluyor her yıl, onun doldurulup geri gönderilmesi gerekiyor. Normalde en geç 18 Ağustos'a kadar Almanya'daki şirketin eline geçmesi gereken postayı 18 Ağustos'ta buradaki sahibine teslim ettiler. Zahmet etmişler, gelecek yıla kadar bekleselerdi en azından yıl tutmasa bile günü tutturabilirlermiş. :)

Son düzenleme:
Fransa'dan buraya 1.5 ayda posta teslim ettikleri oldu... Eskiden Sürat Kargo için söylenen motto PTT için geçerli şu anda. Sürat öldürür. :D
Olsun hocam geç gelsin ama gidip paketimle kamyon kasasında tek kale maç yapmasınlar. iPhone kutusunu balkona fırlatan kargocu biliyorum ben. Sorunca da küçük paketti atıverdim diyor.

Aras, MNG ve Yurtiçi gibi kargo firmaları genellikle hafta sonu cumartesi 3'e kadar, pazar günü de çalışmazlar. AGT ve Kolay Gelsin ise Amazon üzerindeki siparişleri pazar günü de olsa getirebiliyor. (Pendik ilinde oturuyorum)

Sizin kargo'nun il arası transfer olduğu için +2 gün olma ihtimali mevcut, Pazartesi sabahı Tuzla şubesinden çıkış yapar, Akşamında izmir dağıtıma gelir. Salı günü de evinize yakın şubeye teslim edilir. Şubenin yoğunluğuna göre de Salı günü dağıtıma çıkabilir. Büyük ihtimalle Çarşamba elinize ulaşır.

TrendyolExpress ile geliyorsa normalden uzun sürebilir benimkini yaklaşık 1 haftada getiriyorlar. O sebeple işim acilse önce en hızlı kargoya sahip olan Hepsiburadaya bakıyorum, aciliyetim yoksa daha kaliteli olması sebebiyle Amazon.

Son düzenleme:
Trendyolexpress ile geliyorsa normalden uzun sürebilir benimkini yaklaşık 1 haftada getiriyorlar. O sebeple işim acilse önce en hızlı kargoya sahip olan Hepsiburada'ya bakıyorum, aciliyetim yoksa daha kaliteli olması sebebiyle Amazon.

Hepsiburada'dan sipariş ettim ve tahmini teslimat Hepsiburada'da 26. Aras Kargo'nun sitesinde 25. yani en fazla salı gelir diyorlar.

Bazıları çaldırıp kapatıyor telefonu açmadınız evde yoktunuz diyor firmalar da personel davranışını kestiremediği için işini garantiye almak amaçlı uzun teslimat süresi belirtebiliyor, telefonu açmakta gecikirseniz de şubeden alırsınız salı elinize geçmiş olur diye düşünüyorum.

Merhaba. Cuma günü Trendyol'dan bir sipariş verdim. Cumartesi günü, kargom Tuzla transfer merkezine geldi. İzmir'de yaşıyorum. Tuzla'dan İzmir'e kaç günde gelir veya kaç günde elime ulaşır?

İkinci günün akşamında kargoyu bekleyin hocam, akşam vakti kapıya bakın.