Hocam rahatsız da ediyorum kusuruma bakmayın güç kaynaklarından anlayabileceğiniz üzerr çok anlamıyorum zaten. 2 sene boyunca Huntkey'in 260 watt PSU'sunu kullandım ve sorun yaşamadım. Eğer pratikte çok sorun çıkarmayacaksa parça falan bozulmayacaksa kalsın iade etmeyeyim. Durum o kadar vahimse iade edeyim 1500-1600 bandında neyi önerirsiniz?
Bozma olasılığı her PSU için var. Fakat bu PSU için bu oran çok daha fazla. Ayrıca PFC olmadığından dolayı şebekeye bağlı elektrikli ürünleride etkiliyor. Çünkü sinüs dalgasını bozarak şebekede harmonik akımlar oluşturuyor. Hem kendisine zarar hem de başka şeylere zarar. 1500TL bandında sıfır olarak enermax maxpro III 600W veya 2. el MSI MAG A550BN veya 650BN alınabilir.
Bozma olasılığı her PSU için var. Fakat bu PSU için bu oran çok daha fazla. Ayrıca PFC olmadığından dolayı şebekeye bağlı elektrikli ürünleride etkiliyor. Çünkü sinüs dalgasını bozarak harmonik akımlar oluşturuyor. Hem kendisine zarar hem de başka şeylere zarar. 1500TL bandında sıfır olarak enermax maxpro III 600W alınabilir. 2. el MSI MAG A550BN veya 650BN alınabilir.
Bütçe çıkarsa MSI daha mantıklı duruyor. Enermax grup regulasyonlu. 12v kanalındaki regulasyon performansı biraz düşük. Çıkmazsa sıfır olarak tek seçenek o var zaten.
Bütçe çıkarsa MSI daha mantıklı duruyor. Enermax grup regulasyonlu. 12v kanalındaki regulasyon performansı biraz düşük. Çıkmazsa sıfır olarak tek seçenek o var zaten.
1900-2000'e buldum da mağazada yokmuş zaten internette o kadar. MAG A500DN uzun vadede sıkıntılı mı peki? En kötü modellerdrn sanırım biliyorum ama hem 1.6k hem direkt bugün alabilirim.
1900-2000'e buldum da mağazada yokmuş zaten internette o kadar. MAG A500DN uzun vadede sıkıntılı mı peki? En kötü modellerdrn sanırım biliyorum ama hem 1.6k hem direkt bugün alabilirim.
Bugün daha önce çöp dediğim modeli inceledim ve gerçekten çöp olduğunu ya da elde kullanılabilecek seviyede olduğunu gördüm. Ancak genel anlamda alınmaması gereken bir model. Rehber, standart bölümlerden oluşuyor.
DİKKAT!Bu incelediğim model full range modelidir. Bu modelin sadece 230v destekli halide bulunuyor.
1. bölüm Dış Tasarım – Etiket bilgileri ve kablolar -Kablolar ve kablo yapısı-
-Kablolar- 2. bölüm İç Tasarıma Genel Bakış – Fan yapısı -İç yapı- 3. bölüm...
Burada yazıyor. Aslında bu PSU için 2 tane test verisi var. Birisinde berbat birisinde idare eder seviyesinde. Hangisinin doğru olduğunu bilmiyorum. Eğer berbatsa gerçekten berbat. Ama öbürü doğruysa idare eder. Şansına bağlı.