Almak istediğim sistem de düz Intel'in B580 modeli var. Ancak internet de ASRock Challenger ve sparkle titan adlı modeller mevcut. Arada çok var mıdır? Benim alacağım sistemde dediğim gibi düz Intel model var.

Birkaç model daha var da adını unuttum konu basit zaten anladınız siz beni.

Asrock en iyi soğutmaya sahip model olarak gözüküyor. Arada devasa bir fiyat farkı yoksa Asrock tercih etmenizi öneririm ama gidip %20 fark ödemeyin yani. 73 derece kabul edilebilir bir değer.

1743241765623.webp

Sistemin fiyatı uygun ise gayet tercih edilebilir.

Sistem bu içindeki ekran kartı da düz Intel. Kasa MSI RAM Goodram CL30 olacak.

Haklısınız gözümden kaçmış. Standart model gayet yeterli hocam.
Estağfurullah cevap yazmanız bile yeterli benim için.

@Barış Baskan, kasayı MSI M100A yapmak yerine Vento seçseniz daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Mevcut sistem için yeterli olsa da teknik özellik bakımından biraz zayıf bir kasa. Yan paneli temperli cam değil, ileride yükseltme düşünürseniz ATX anakart desteği bulunmuyor. İçinde bulunan PSU da MSI A600DN modeli, o da pek iyi sayılmaz.

@Barış Baskan, kasayı MSI M100A yapmak yerine Vento seçseniz daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Mevcut sistem için yeterli olsa da teknik özellik bakımından biraz zayıf bir kasa. Yan paneli temperli cam değil, ileride yükseltme düşünürseniz ATX anakart desteği bulunmuyor. İçinde bulunan PSU da MSI A600DN modeli, o da pek iyi sayılmaz.
Teşekkürler hangi fsp modeli önerirsiniz.

Gayet iyi bir tercih. Tavsiyem SSD'yi 1 TB yapmanız olur.
O halde alıyorum.