- Makaleler
- 19
Nefret ettiğim tarayıcı, rezil. Nefret ediyorum ondan kullanmayın derim. İnternet Tarayıcıcısı olmak hariç her şeyi yapıyor bence.
Nefret ettiğim tarayıcı, rezil. Nefret ediyorum ondan kullanmayın derim. İnternet Tarayıcıcısı olmak hariç her şeyi yapıyor bence.
Nefret ettiğim tarayıcı, rezil. Nefret ediyorum ondan kullanmayın derim. İnternet tarayıcıcısı olmak hariç her şeyi yapıyor bence.
Geçmiş olsun hocam.Herkes kızgın atıp aynı tepkiyi vermiş de şaka yaptığımı kimse anlamamış. Ben de sonunda ! Koymayı unutmuşum.
RAM işine hala bu kadar takılıyor musunuz? Tarayıcıda neredeyse her şeyi yapıyorsunuz. Video, yayın vb. izlerken arkadan bir sürü araştırma yapabiliyoruz biraz RAM yemesi mi sorun? Verilerim satılacağına veya kasan tarayıcı kullanacağıma Chrome'a 32 GB ayırırım.Ben ona döneceğim gibi. Diğer tarayıcılar çok RAM kullanıyor.
Geliştiriciler ne çekiyorlar acaba çok merak ediyorumÇöp tarayıcı, Windows 10 desteği yoktu. Dün kurdum açıldı desteği yoksa da, açılırken minimum işlemci gereksinimleri karşılanmıyor dedi.
Tarayıcıya ne işlemci gereksinimi oğlum? Neyse işte kullandım performans sorunu falan yok, bilgisayarı yeniden başlattım. Tarayıcıya gireyim diyorum, diyor ki işlemci gereksinimi karşılanmadığı için tarayıcıyı başlatamazsınız.![]()
O beni benden aldı işte. Sadece 11'e çıkarılınca "Ney?" tarzında bir tepki verdim.Abi nasıl bir mühendislikle sadece 11'e özel tarayıcı çıkarttiniz. Helal olsun.
RAM işine hala bu kadar takılıyor musunuz? Tarayıcıda neredeyse her şeyi yapıyorsunuz. Video, yayın vb. izlerken arkadan bir sürü araştırma yapabiliyoruz biraz RAM yemesi mi sorun? Verilerim satılacağına veya kasan tarayıcı kullanacağıma Chrome'a 32 GB ayırırım.
Geliştiriciler ne çekiyorlar acaba çok merak ediyorum.
4 GB kullanmadığınız sürece uyarı vereceğini sanmıyorum. Ben 8 GB ile kullanırken sorun çıkmıyordu. Şu an 32 kullanıyorum yine sorun yok.Tamam RAM kullansın kullansın da bilgisayarı kitleyecek kadar değil. Windows RAM uyarısı veriyor kullanırken.