Açıkcası arkadaşlarım bf6 oynuyor bende oynuyorum da sıkmaya başladı biraz o yüzden arc denemek istedim şimdiye kadar da hep pubg mobile oynadım pc den olmazsa oyunda biraz yardımcı olursun olur mu
Açıkçası arkadaşlarım BF6 oynuyor bende oynuyorum da sıkmaya başladı biraz o yüzden Arc denemek istedim şimdiye kadar da hep PUBG Mobile oynadım PC'den olmazsa oyunda biraz yardımcı olursun olur mu?
Daha da ineceğini sanmıyorum ya Steam'den de almak daha mantıklı geliyor daha düzgün sanki.
Ben bu zamana kadar hep Steam tarafından almayı tercih ettim daha stabil çalışıyor diye. Ancak durum paraya gelince mecbur Epic abinin yolunu tutuyorum. Çok bir problem yaşamadım şu ana kadar çökme vs. eğer alır da oynamak isterseniz yardımcı olurum tabii ki. Paycell kullanıyorsanız 200TL geri ödeme var Steam için aynı şekilde Epic Games içinde var. Epic'teki kendi geri ödemesiyle oyun gayet ucuz bir fiyata gelmiş oluyor.
Ben bu zamana kadar hep Steam tarafından almayı tercih ettim daha stabil çalışıyor diye. Ancak durum paraya gelince mecbur Epic abinin yolunu tutuyorum. Çok bir problem yaşamadım şu ana kadar çökme vs. eğer alır da oynamak isterseniz yardımcı olurum tabii ki. Paycell kullanıyorsanız 200TL geri ödeme var Steam için aynı şekilde Epic Games içinde var. Epic'teki kendi geri ödemesiyle oyun gayet ucuz bir fiyata gelmiş oluyor.